ΑρχικήinetFappening 2017: Κυκλοφόρησαν γυμνές φωτογραφίες της Kylie Jenner;

Fappening 2017: Κυκλοφόρησαν γυμνές φωτογραφίες της Kylie Jenner;

Fappening 2017: Η γνωστή τηλεπερσόνα Kylie Jenner αποτελεί το πιο πρόσφατο θύμα hacking καθώς το Σαββατοκύριακο hackers κατάφεραν να παραβιάσουν τον Snapchat λογαριασμό της.Kylie Jenner

Όλοι υποθέτουμε ότι πρόκειται για ένα ακόμα επεισόδιο της Fappening 2017 επίθεσης με τους παραβάτες να απειλούν με δημοσίευση των γυμνών φωτογραφιών του νεότερου μέλους της Kardashian οικογένειας. Απ’ ότι φαίνεται όμως η 19χρόνη καλλονή δεν είχε τίποτα ακατάλληλο για δημοσίευση.

Ο hacker παραβίασε τον λογαριασμό της Kylie Jenner μόνο και μόνο για να τραβήξει την προσοχή του διαδικτύου και συγκεκριμένα των followers της εφόσον σε tweet αναφέρει ότι δεν βρήκε καμία γυμνή φωτογραφία της νεαρής κοπέλας αλλά πέτυχε τον στόχο του.

Όπως ήταν λογικό, ο λογαριασμός του hacker στο Twitter αποκλείστηκε παρά την αποτυχημένη προσπάθεια του να προσελκύσει περισσότερους προσωπικούς followers.

Πληροφοριακά, η Kylie  Jenner δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται επίθεση hacking καθώς το 2016 είχε βρεθεί πάλι στο στόχαστρο. Αυτή τη φορά επέλεξε να μην κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το θέμα.

Στην παραβίαση του 2016 η νεαρή κοπέλα είχε απαντήσει με ένα βίντεο στο οποίο ενώ έτρωγε δήλωσε ότι ο λογαριασμός της στο Twitter έχει παραβιαστεί αλλά δεν την ενδιαφέρει και εύχεται καλή διασκέδαση στον παραβάτη.

Το μόνο που μένει είναι να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του hacker και ο τρόπος παραβίασης. Πιθανότατα όμως όλα να έγιναν μέσω phishing ή αδύναμου κωδικού πρόσβασης του λογαριασμού.

Πριν την Kylie Jenner, η ηθοποιός Sarah Hyland ήταν το τελευταίο θύμα του Fappening 2017 καθώς γυμνές φωτογραφίες της κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Αναφορές βέβαια θέλουν η γυναίκα που ποζάρει στις φωτογραφίες να μην είναι η Sarah Hyland, αλλά κάποια που της μοιάζει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS