ΑρχικήinetΤο Galaxy S8 ξεπερνά το iPhone σε gaming απόδοση

Το Galaxy S8 ξεπερνά το iPhone σε gaming απόδοση

To Samsung Galaxy S8 κατάφερε χάρη στην ισχυρή απόδοση να ξεπεράσει την Apple σε έσοδα από τα παιχνίδια.Galaxy S8

Τι σημαίνει αυτό; Οι ιδιοκτήτες του Galaxy S8 ξοδεύουν περισσότερα χρήματα σε παιχνίδια από εκείνους των iPhones παρόλο που η Apple θεωρείται ηγέτης  στη συγκεκριμένη βιομηχανία.

Σύμφωνα με στοιχεία της  DeltaDNA, το κορυφαίο μοντέλο ανά καθημερινά ενεργό χρήστη  (ARPDAU) είναι το Samsung Galaxy S8+, ακολουθεί το iPhone 7 Plus και το Google Pixel XL.

Παρατηρείται ότι στην κορυφή της λίστας βρίσκονται συσκευές με μεγάλες οθόνες, κάτι απολύτως λογικό εφόσον οι gamers που χρησιμοποιούν εφαρμογές από τα app stores επιθυμούν μεγάλα κινητά. Βέβαια, τα μικρότερα συγκριτικά με τις Plus εκδοχές τους, iPhone 7 και Galaxy S8 δεν βρίσκονται χαμηλά στην  λίστα.

Τα μοντέλα της Samsung βρίσκονται την κορυφή της λίστας και από άποψη καθημερινής μετατροπής με το S8+ να βρίσκεται στην κορυφή, το S8 στην δεύτερη θέση και στην τρίτη το  iPhone 7 Plus.

Η DeltaDNA εξηγεί ότι στις περισσότερες περιπτώσεις τα πιο πρόσφατα τηλέφωνα απολαμβάνουν καλύτερες αποδόσεις από τις παλαιότερες συσκευές κυρίως επειδή οι νέοι αγοραστές αναζητούν παιχνίδια για να αξιοποιήσουν στο έπακρο την νέα τους συσκευή. Επομένως, το Galaxy S8 επωφελείται από αυτή την τακτική. Να σημειώσουμε βέβαια ότι φέτος είναι η πρώτη φορά που μια Android συσκευή καταφέρνει να ξεπεράσει το iPhone.

To γεγονός ότι τα IOS παιχνίδια κερδίζουν περισσότερα χρήματα από τα Android είναι γνωστό αλλά αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως το μέγεθος και η απόδοση της συσκευής συμβάλλει μαζικά στην νομισματοποίηση. Τελικά, χρειάστηκαν 10 χρόνια για να κυκλοφορήσει ένα smartphone που θα αμφισβητήσει το iPhone σε παιχνίδια. Η πρόσφατη έρευνα της DeltaDNA αποδεικνύει ότι οι gamers αρχίζουν να αγκαλιάζουν για τα καλά τις Samsung Galaxy και Google Pixel συσκευές.

Η Apple δεν θα είναι καθόλου ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα αυτά καθώς όχι μόνο το Galaxy S8 κατάφερε να ξεπεράσει το προϊόν της αλλά και το Google Pixel βρίσκεται μια ανάσα μακριά από το iPhone.

Τα στοιχεία αυτά σίγουρα εντείνουν την περιέργεια μας για το πόσα θα αποκομίσει το νέο iPhone 8 από το App Store.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS