ΑρχικήinetΤο Surface Pro 4 Tablet δέχεται νέο Firmware Update

Το Surface Pro 4 Tablet δέχεται νέο Firmware Update

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε για το Surface Pro 4 τα download links για τα Cumulative Firmware και Driver Update πακέτα τα οποία προσφέρουν αλλαγές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ΕΕ και βελτιώνουν τις επιδώσεις και την ισχύι της συσκευής.Surface Pro 4

Η αναβάθμιση προσφέρει γενικότερα μια σταθερότητα του συστήματος, καλύτερη απόδοση του Wi-Fi, καλύτερη απόδοση των βίντεο καθώς και ενεργοποίηση του Power Slider για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και προσαρμογή της φωτεινότητας.

Αν σκοπεύετε να εγκαταστήσετε το νέο update θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί είτε αυτόματα μέσω της υπηρεσίας Windows Update της Microsoft είτε χειροκίνητα, κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας το πακέτο.

Παρόλο που η πρώτη μέθοδος είναι ευκολότερη, να ξέρετε ότι δεν θα λάβουν όλοι οι Surface χρήστες ταυτόχρονα την ενημέρωση αλλά θα γίνεται σταδιακά. Με άλλα λόγια, ίσως χρειαστεί να περιμένετε αρκετά μέχρι να λάβετε το update στο tablet σας.

Αν λοιπόν δεν μπορείτε και δεν θέλετε να περιμένετε, εγκαταστήστε τα νέα πακέτα Cumulative Firmware και Driver Update κατεβάζοντας ένα από τα δύο αρχέα: ZIP (~ 634MB) ή (~ 242MB).

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι αυτή η έκδοση απευθύνεται σε Surface Pro 4 tablets που τρέχουν σε Windows 10 λειτουργικό σύστημα. Ακόμα, βεβαιωθείτε ότι κάνατε επανεκκίνηση τη συσκευή σας χειροκίνητα για να διασφαλίσετε ότι όλες οι αλλαγές θα εγκατασταθούν σωστά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS