ΑρχικήinetWindows 10 S διαθέσιμα για τους συνδρομητές του MSDN

Windows 10 S διαθέσιμα για τους συνδρομητές του MSDN

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη δημοσίευση, τα Windows 10 S, φέρεται να είναι η απάντηση της Microsoft στα Chromebook της Google, αφού θα τρέχουν εφαρμογές μόνο από το Windows Store.

Η Microsoft αναφέρει ότι αυτή η αλλαγή θα της επιτρέψει να βελτιώσει και να ενισχύσει σημαντικά την ασφάλεια του λειτουργικού της συστήματος.Windows 10 S

Οι εφαρμογές Win32 που έχουν μετατραπεί χρησιμοποιώντας το Project Centennial (Εργαλείο μετατροπής εφαρμογών desktop) ενδέχεται να τρέχουν από το Windows 10 Cloud. Με λίγα λόγια ξεχάστε τις εφαρμογές που δεν υπάρχουν στο Windows Store.

Η Microsoft απαγορεύει την εγκατάσταση του Chrome στο Windοws 10 S

Το Windows 10 S έχει σχεδιαστεί από την Microsoft ειδικά για τους μαθητές. Θα είναι μια light έκδοση του Windows 10, η οποία θα χρειάζεται λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει από μια κατάσταση hybrid shutdown.

Τα Windows 10 θα έρθουν με το νέο χαρακτηριστικό “Set-up School PCs” ειδικά για τα σχολεία.

Θα επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να διαμορφώσουν έναν υπολογιστή αφήσει να κάνουν μια διαμόρφωση σε έναν υπολογιστή με Windows 10 S για να τον αποθηκεύσουν τις ρυθμίσεις του σε ένα USB stick. Αργότερα, ο χρήστης θα μπορεί απλώς να συνδέσει το USB stick αυτό σε έναν υπολογιστή που τρέχει πάλι Windows 10 S για να ξεκινήσει αυτόματα τη διαμόρφωση της συσκευής του με βάση τα περιεχόμενα του USB stick.

Οι συνδρομητές του MSDN μπορούν να κατεβάσουν τα επίσημα ISO των Windows 10 S από το παρακάτω link:

https://msdn.microsoft.com/el-gr/subscriptions/

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS