ΑρχικήinetSamsung Galaxy Note 8 τα πρώτα επίσημα Press Renders

Samsung Galaxy Note 8 τα πρώτα επίσημα Press Renders

Έχουμε δει πολλές διαρροές και ανεπίσημες ανακοινώσεις που αποκαλύπτουν το επερχόμενο Samsung Galaxy Note 8, αλλά παρακάτω θα δείτε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν αυτά που ήδη γνωρίζαμε για τη συσκευή.

Αυτή η φωτογραφία δημοσιεύτηκε από τον @evleaks και αποκαλύπτει το Samsung Galaxy Note 8 σε Midnight Black, το οποίο αναμένεται να είναι ένα από τα τέσσερα χρώματα που θα είναι διαθέσιμα στο νέο phablet.Samsung Galaxy Note 8

Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας το Note 8 μοιάζει πολύ με το Galaxy S8+. Στην πραγματικότητα, οι δύο συσκευές θα είναι παρόμοιες από πολλές απόψεις, με τη Note 8 να διαθέτει μια οθόνη 6,3 ιντσών αντί των 6,2 ιντσών που θα έχει το S8 +.

Η μία φωτογραφία αποκαλύπτει το μπροστινό αλλά και το πίσω μέρος του τηλεφώνου, και όπως βλέπετε η πίσω πλευρά είναι αυτή που φέρνει τις περισσότερες αλλαγές.

Το Samsung Galaxy Note 8 αναμένεται να έρθει με σύστημα διπλής κάμερας παρόμοιο με εκείνο του iPhone 7 Plus, αλλά θα προσφέρει πιο προηγμένες δυνατότητες, όπως οπτικό ζουμ 3x. Οι κάμερες θα είναι σε ένα ειδικό πλαίσιο στην πλάτη της συσκευής, η οποία θα περιλαμβάνει επίσης και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος θα μετακινηθεί ελαφρώς πιο κοντά στην άκρη του τηλεφώνου, για ευκολότερη πρόσβαση.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το νέο Note 8 πιθανότατα θα τροφοδοτείται από ένα chip Snapdragon 835, όπως ακριβώς και το Samsung Galaxy S8+, και πολλά άλλα από τα χαρακτηριστικά του θα είναι παρόμοια.

Υπάρχουν όμως και αρκετά χαρακτηριστικά που δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα στο διαδίκτυο, όπως τα ηχεία. Για τα ηχεία της επερχόμενη συσκευής υπάρχουν φήμες που ισχυρίζονται ότι η Samsung θα μπορούσε να αναβαθμίσει το μονοφωνικό ηχείο του S8 σε στερεοφωνικό για να ευθυγραμμίσει τη συσκευή της με άλλα flagships που κυκλοφορούν, όπως το iPhone 7 Plus.

Οι πλήρεις λεπτομέρειες θα παρουσιαστούν στις 23 Αυγούστου σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS