ΑρχικήinetΤηλέφωνο αντί για email στη δουλειά σας? Αναθεωρείστε!

Τηλέφωνο αντί για email στη δουλειά σας? Αναθεωρείστε!

Ποιος προτιμά τα τηλεφωνήματα αντί των emails? Κανένας αυτή είναι η απάντηση. Εάν οι τηλεφωνικές κλήσεις για την δουλειά σας προκαλούν άγχος, μην ανησυχείτε δεν είστε μόνοι.

Ο CEO του TrackMaven Allen Gannett προτιμούσε επίσης την αποστολή γραπτών μηνυμάτων και το email παρά τις παλιές καλές τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά αποφάσισε να μιμηθεί τα χαρακτηριστικά των πιο παραγωγικών ανθρώπων και να στραφεί προς το δοκιμασμένο και αληθινό τηλέφωνο αντί για το απρόσωπο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

δουλειά

Η επικοινωνία με πελάτες στο τηλέφωνο μπορεί να είναι πιο χρήσιμη αν προσπαθείτε να καταλάβετε πως πραγματικά αισθάνονται για κάτι.

Είναι γνωστό ότι είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν τα συναισθήματα στα text και τα email. Μια μελέτη του 2005 αποκάλυψε ότι οι παραλήπτες είτε σοβαρών είτε σαρκαστικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων ήταν σε θέση να προσδιορίσουν τον τόνο μόνο στο 56% του χρόνου.

Ο Gannett έγινε πιο φιλικός προς το τηλέφωνο απαντώντας σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αίτημα για τηλεφωνική κλήση. Διατήρησε επίσης έναν κατάλογο κλήσεων με τους ανθρώπους που έπρεπε να επικοινωνήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Το αποτέλεσμα? «Την εβδομάδα αυτή, είχα ολοκληρώσει συνομιλίες που δεν ήταν εφικτές μόνο με την πληκτρολόγηση» δήλωσε ο Gannett.

Όμως δεν είναι όλα τόσο ιδανικά. Τα προβλήματα του Gannett με τη χρήση του τηλεφώνου ως κύριας μεθόδου επαφών είχε ως αποτέλεσμα περισσότερες από μερικές αναπάντητες κλήσεις και ορισμένες κλήσεις χρειάστηκαν περισσότερο χρόνο όταν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα αρκούσε.

Στο τέλος, ο Gannett ενσωμάτωσε τον κατάλογο κλήσεων με τον κατάλογο υποχρεώσεων του και διαπίστωσε ότι οι σχέσεις του έγιναν βαθύτερες, ενώ έκανε ακόμα περισσότερη δουλειά.

Καθόλου κακό για μια τηλεφωνική κλήση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS