ΑρχικήinetApple: Τα iPhones ξεπέρασαν τα 1.2 δισεκατομμύρια πωλήσεις

Apple: Τα iPhones ξεπέρασαν τα 1.2 δισεκατομμύρια πωλήσεις

Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, αποκάλυψε ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα του τριμήνου της εταιρείας οι συνολικές πωλήσεις του iPhone από το ξεκίνημα του μέχρι σήμερα ξεπέρασαν τα 1,2 δις μονάδες.

Μέχρι και τον Ιούλιο του 2016 βρίσκονταν στο 1 δις μονάδες. iPhones

“Μία δεκαετία μετά την αρχική κυκλοφορία του iPhone έχουμε ξεπεράσει τα 1.2 δισεκατομμύρια iPhones.” δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος.

Ο Cook αποκάλυψε οι μόνο το τρίτο τρίμηνο, η εταιρεία πούλησε 41 εκατομμύρια iPhones και μαζί με τις πωλήσεις του 2016 το ποσό ανέρχεται περίπου στα 200 εκατομμύρια.

Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τα iPhones βέβαια. Το iPhone 7 είναι το πιο δημοφιλές ενώ οι πωλήσεις του iPhone 7 Plus αυξήθηκαν δραματικά σε σχέση με του 6 Plus. Η iPhone 7 οικογένεια φάνηκε αρκετά ισχυρή αυτό το χρόνο.

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, η Apple γιορτάζει τα 10 χρόνια του iPhone κυκλοφορώντας ένα ειδικό μοντέλο κάπου μέσα στον φθινόπωρο του 2017.

Το επετειακό μοντέλο θα ονομάζεται iPhone X ή iPhone Edition αλλά συχνά αναφέρεται και με την ονομασία iPhone 8. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ποια ονομασία θα επικρατήσει, πάντως η Apple θέλει να διαφοροποιήσει την νέα ξεχωριστή συσκευή από τα προηγούμενα μοντέλα.

Το επετειακό iPhone έρχεται με μια σειρά αναβαθμίσεων, όπως η OLED οθόνη, τα ανύπαρκτα πλαίσια, η ασύρματη και γρήγορη φόρτιση  και η αναγνώριση προσώπου. Η εταιρεία σκέφτεται σοβαρά και το ενδεχόμενο πλήρης αφαίρεσης του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι το νέο iPhone θα καθυστερήσει καθώς ενώ η επίσημη παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, η συσκευή θα κάνει πρεμιέρα ενδεχομένως τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο. H καθυστέρηση οφείλεται στην έλλειψη προμυθειών OLED οθόνων από τον κατασκευαστή τους, την Samsung.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS