ΑρχικήinetΑνακαλούνται θήκες iPhone, μετά από αναφορές πρόκλησης εγκαυμάτων

Ανακαλούνται θήκες iPhone, μετά από αναφορές πρόκλησης εγκαυμάτων

Η χαριτωμένη, γυαλιστερή θήκη που επιλέξατε για το iPhone σας, θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο τη σωματική σας ακεραιότητα!

iPhone

Η δημιουργός εταιρεία ορισμένων από τις πιο δημοφιλείς θήκες iPhone με γκλίτερ, ανακάλεσε εκατοντάδες χιλιάδες προϊόντα της, μετά από αναφορές περίπου 24 χρηστών ότι τους προκάλεσαν χημικά εγκαύματα.

Αποδεικνύεται ότι εάν το γυαλιστερό υγρό που βρίσκεται μέσα στις εν λόγω θήκες, διαρρεύσει πάνω στο δέρμα σας, μπορεί να προκαλέσει πολύ δυσάρεστα χημικά εγκαύματα. Η Επιτροπή για την Ασφάλεια των Καταναλωτικών Προϊόντων των Η.Π.Α., αναφέρει ότι οι συγκεκριμένες θήκες έχουν ήδη συνδεθεί με 24 τραυματισμούς από έγκαυμα σε όλο τον κόσμο.

Όλες αυτές οι θήκες κατασκευάστηκαν από μια εταιρεία που ονομάζεται MixBin, αν και πολλές από αυτές πωλήθηκαν με δημοφιλή εμπορικά σήματα, όπως το Victoria’s Secret και το Tory Burch. Πολλές πωλήθηκαν επίσης στο Amazon με το όνομα MixBin. Η CPSC εκτιμά ότι τουλάχιστον 263.000 αξεσουάρ πωλήθηκαν μεταξύ Οκτωβρίου 2015 και Ιουνίου 2017.

Αν κατέχετε μία από τις προαναφερθείσες θήκες για το τηλέφωνό σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επιστρέψετε τη θήκη σας και να μην αγνοήσετε το περιστατικό. Το CPSC αναφέρει ότι τουλάχιστον σε ένα από τα θύματα έχουν προκληθεί “μόνιμες ουλές” και ένα ακόμα “ανέφερε χημικό κάψιμο και πρήξιμο στο πόδι, το πρόσωπο, το λαιμό, το στήθος, το άνω μέρος του σώματος και τα χέρια”.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανάκληση και να δείτε μια ολοκληρωμένη λίστα όλων των επικίνδυνων θηκών στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.cpsc.gov/Recalls/2017/MixBin-Electronics-Recalls-iPhone-Cases#

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS