ΑρχικήbusinessΟι επιπτώσεις αφαίρεσης της υποδοχής ακουστικών από το iPhone 7

Οι επιπτώσεις αφαίρεσης της υποδοχής ακουστικών από το iPhone 7

Η ιστορία τρόμου που ξεκίνησε με την αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών από το iPhone 7 συνεχίζεται καθώς πρόσφατη έρευνα αποκαλύπτει ότι τουλάχιστον το 73% των Android χρηστών θα είχαν μεταπηδήσει στην Apple αν προσφερόταν η υποδοχή 3.5mm.iPhone 7

Σύμφωνα με την Yahoo Finance, ερωτήθηκαν 7.741 άτομα για να βγει συμπέρασμα στην ερ’ωτηση “αν τελικά ήταν σωστή η απόφαση της Apple να αφαιρέσει την θύρα ακουστικών.” Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους: Το 71% των iPhone χρηστών δήλωσαν ότι αυτό ήταν μια κακή κίνηση και το 73% των Android χρηστών δήλωσαν ότι δεν θα αγόραζαν το iPhone 7 εξαιτίας της αφαίρεσης υποδοχής.

Ευτυχώς όμως για την Apple, οι περισσότεροι iPhone 7 χρήστες βρίσκουν θετική αυτή την αλλαγή και πλέον έχουν συνηθίσει στην ιδέα ενώ μόνο το 40% παραδέχεται ότι σκέφτηκε να αντικαταστήσει το iPhone 7 του με κάποια άλλη συσκευή.

Και τώρα τα κακά νέα. Η έρευνα αποκάλυψε ότι το 69% των υφιστάμενων χρηστών παλαιότερων μοντέλων iPhone δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την αλλαγή ενώ το 66% είναι πρόθυμο να αγοράσει οποιοδήποτε άλλο iPhone πέρα από το iPhone 7 εξαιτίας της υποδοχής ακουστικών.

Το 55% δήλωσε ότι αν η τακτική αφαίρεσης της υποδοχής είχε υιοθετηθεί σε όλες τις iPhone συσκευές, με μεγάλη ευκολία θα μετέβαινε σε κάποια συσκευή διαφορετικής κατασκευαστικής εταιρείας.

Παρά την κριτική, η Apple δεν σκοπεύει μα επαναφέρει την υποδοχή ακουστικών στη νέα ναυαρχίδα της, το iPhone 8, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση τον Σεπτέμβριο και να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Και ενώ τα αποτελέσματα της έρευνας για την Apple είναι αρκετά ανησυχητικά, φαίνεται ότι αρκετές κατασκευαστικές εταιρείες ακολουθούν τα βήματα της και επιλέγουν να αφαιρέσουν την υποδοχή ακουστικών στα μελλοντικά μοντέλα τους. Μετά το HTC U11, το Google Pixel XL 2 είναι επίσης πιθανό να κυκλοφορήσει χωρίς υποδοχή ήχου 3,5 mm.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS