ΑρχικήinetGoogle Pixel 2: Απίστευτο σύστημα ήχου, κατάργηση υποδοχής ακουστικών

Google Pixel 2: Απίστευτο σύστημα ήχου, κατάργηση υποδοχής ακουστικών

Google Pixel 2: Η Google σκοπεύει να αποκτήσει τα δικαιώματα των νέων Pixel συσκευών και πρόσφατες διαρροές  μας αποκαλύπτουν τι ακριβώς να περιμένουμε. Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν αποκαλύπτουν τις αλλαγές και βελτιώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα Walleye και Taimen μοντέλα.

Google Pixel 2

Από άποψη σχεδιασμού, η Google δεν σκοπεύει να εισάγει τρομερές αλλαγές. Ενώ οι περισσότεροι κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένων τηςApple και της Samsung εγκαταλείπουν οριστικά τα πλαίσια, η Google δεν ακολουθεί την ίδια τακτική. Αντ’ αυτού, τα νέα μοντέλα θα διαθέτουν μεγάλα πλαίσια, όπως ακριβώς τα ήδη υπάρχοντα.

Στην νέα γενιά δεν θα συναντάμε διαμόρφωση διπλής κάμερας, άλλη μια μεγάλη διαφορά των Google συσκευών από τις Apple και της Samsung. Αν και το Google Pixel XL προσφέρει την καλύτερη φωτογραφική κάμερα, το σύστημα διπλού φακού δεν θα συμπληρώσει αυτή την επιτυχία.

Να σημειώσουμε ότι το μικρότερο Pixel μοντέλο θα κατασκευαστεί από την HTC ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο αποτελεί μέλημα της LG. Το Walleye ωστόσο θα δανειστεί ορισμένα χαρακτηριστικά της HTC που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν. Υποστηρίζεται ότι η HTC θα εγκαταστήσει στερεοφωνικά ηχεία με μπροστινή όψη και BoomSound ποιότητα. Το χαρακτηριστικό αυτό, το έχουμε ήδη θαυμάσει στο  U11 της HTC οπότε χωρίς αμφιβολία το Pixel 2 θα αποτελεί σίγουρα ένα συναρπαστικό τηλέφωνο όταν πρόκειται για τον ήχο.

Το Pixel 2 πιθανότατα να διαθέτει και Edge Sense με ευαίσθητα πλαίσια για ευκολότερη πρόσβαση σε ορισμένα χαρακτηριστικά απλά πιέζοντας την συσκευή.

Υπάρχει και κάτι που δεν θα προσφέρεται όμως: Η υποδοχή ακουστικών. Όπως η Apple και η HTC  έτσι και η Google σκοπεύει να καταργήσει τελείως την υποδοχή ήχου 3,5 mm, προσφέροντας αντ’ αυτού μια θύρα USB Type-C.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS