ΑρχικήinetΔιέρρευσε το τέταρτο επεισόδιο του Game of Thrones season 7

Διέρρευσε το τέταρτο επεισόδιο του Game of Thrones season 7

To τέταρτο επεισόδιο του Game of Thrones season 7 διέρρευσε στο διαδίκτυο, με χιλιάδες προβολές να έχουν καταγραφεί σε συνδέσμους στο Google Drive και το Vidme.Game of Thrones season 7

H ΗΒΟ  έχει ήδη προσπαθήσει να κατεβάσει το επεισόδιο ενώ οι σύνδεσμοι στο Google Drive έχουν ήδη καταργηθεί. Το επεισόδιο όμως μεταφέρεται παράλληλα σε άλλους ιστότοπους οπότε είναι δύσκολο να εξαφανιστεί από το διαδίκτυο πλέον. Πολύ πιθανό να βρίσκεται ήδη και σε torrent υπηρεσίες.

Να σημειώσουμε οτι το τέταρτο επεισόδιο κυκλοφόρησε σε χαμηλή ποιότητα, χωρίς HD ανάλυση, με την σημείωση “for internal viewing only” να εμφανίζεται στην οθόνη.

Η Star India επιβεβαιώστε ότι το βίντεο είναι νόμιμο. Το περίεργο της υπόθεσης όμως είναι ότι το επεισόδιο δεν έχει ανέβει στην επίσημη ιστοσελίδα της. Αυτή η κατάσταση μας οδηγεί σε ένα συμπέρασμα: H εταιρεία έχει δεχτεί λογικά κάποια επίθεση. Αν και δεν έχει παραδεχτεί ακόμα μια τέτοια είδηση, η Star India δήλωσε οτι αντιμετωπίζει ήδη το πρόβλημα και οι έρευνες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η HBO έχει δεχτεί πρόσφατα επίθεση hacking, με τους παραβάτες να έκλεψαν πάνω από 1.5 terabytes με δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων και επεισοδίων κάποιων διάσημων τηλεοπτικών σειρών. Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που διαρρέει στο διαδίκτυο κάποιο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς, καθώς στο παρελθόν είχαν αποκαλυφθεί μόνο σενάρια της.

Βέβαια, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα εάν η επίθεση hacking έχει κάποια σύνδεση με τη συγκεκριμένη διαρροή. Πιθανότατα η Star India να έχει δεχτεί με την σειρά της κάποια επίθεση.

Πληροφοριακά, οι hackers που παραβίασαν την HBO κυκλοφόρησαν επεισόδια άλλων δύο τηλεοπτικών εκπομπών, της Ballers και της Room 104.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS