ΑρχικήinetΗ Google σχεδόν αγόρασε το Snapchat για $ 30 δισεκατομμύρια

Η Google σχεδόν αγόρασε το Snapchat για $ 30 δισεκατομμύρια

Φαίνεται ότι το Snapchat έχει δεχτεί ακόμα μια προσφορά για πώληση

Snapchat

Η Snap Inc., η εταιρεία πίσω από το Snapchat, είχε δεχτεί μια προσφορά εξαγοράς από το Facebook. Το κοινωνικό δίκτυο αναφέρθηκε, ότι είχε προσφέρει 3 δισεκατομμύρια δολάρια την εποχή εκείνη. Ωστόσο τώρα, σύμφωνα με μια νέα έκθεση, προσφέρθηκε στην εταιρεία ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά δεν επετεύχθη συμφωνία.

Φαίνεται ότι η ίδια η Google έκανε μια προσφορά ύψους 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το Snap, στις αρχές του 2016.

Το Business Insider παραθέτει πηγές για το Snap, οι οποίες λένε ότι η Google ήθελε να εξαγοράσει την εταιρεία για 30 δισεκατομμύρια δολάρια. Η αρχική προσφορά της Google για την εταιρεία συζητήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν η Snap θέσει ένα κύκλο ιδιωτικής χρηματοδότησης, που την αποτίμησε στα 20 δισεκατομμύρια δολάρια. Μια πηγή λέει ότι η Google και η Snap μίλησαν για μια εξαγορά λίγο πριν την τελευταία IPO τον Μάρτιο. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στην Business Insider ότι σε σχέση με μια επίσημη συζήτηση για εξαγορά, “αυτές οι φήμες είναι ψευδείς”.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ορισμένοι από τους επενδυτές και τους υπαλλήλους της Snap θα επιθυμούσαν να είχε δεχτεί την προσφορά, επειδή το κεφαλαιο της εταιρείας βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση πτώσης από την IPO και μετά. Αυτή τη στιγμή οι μετοχές της Snap διαπραγματεύονται αυτήν την περίοδο γύρω στα 12,50 δολάρια που αξιολογεί την εταιρεία σε σχεδόν 14 δισεκατομμύρια δολάρια. Ίσως να θυμάστε ότι όταν η Snap έγινε δημόσια, είχε ανώτατο όριο αγοράς 24 δισεκατομμύρια δολάρια.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS