ΑρχικήinetWindows 10 Pro for Workstations έρχεται το Σεπτέμβριο

Windows 10 Pro for Workstations έρχεται το Σεπτέμβριο

Όπως φαίνεται η Microsoft ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα το Windows 10 Pro for Workstations, μια ακόμη νέα έκδοση των Windows 10.

“Γνωρίζουμε ότι οι power users έχουν μοναδικές ανάγκες και για να μπορέσουν να λειτουργούν αποτελεσματικά παίρνουμε τα σχόλια που ακούμε πολύ σοβαρά”, δήλωσε ο διευθυντής του τμήματος Microsoft Partner Program Manager, Klaus Diaconu, σε μια δημοσίευση στο blog της εταιρείας στις 10 Αυγούστου.

Τα Windοws 10 Pro for Workstations θα έχουν “μοναδική υποστήριξη για hardware ποιότητας διακομιστή”, σύμφωνα με τη Microsoft, “και έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις απαιτητικές ανάγκες κρίσιμης σημασίας και τον υπολογισμό έντασης εργασίας”.

Αυτή η νέα έκδοση, η οποία θα είναι διαθέσιμη με το επερχόμενο Windows 10 Fall Creators Update (1703) που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, θα συμπεριλαμβάνει ReFS file system, μόνιμη μνήμη, ταχύτερη κοινή χρήση αρχείων με τη χρήση του SMB Direct, καθώς και υποστήριξη για νέες διαμορφώσεις hardware, συμπεριλαμβανομένων των επεξεργαστών Intel Xeon ή των AMD Opteron με έως και τέσσερις CPU και memory μέχρι και 6 terabytes. Σήμερα, τα Windows 10 περιορίζονται σε διαμορφώσεις δύο CPU και μνήμη μέχρι 2 TB.

Η διαφάνεια της Microsoft (που είναι ενσωματωμένη παρακάτω), επικαλείται την ύπαρξη της νέας έκδοσης Workstation.

Η αρχική σειρά των Windows 10 της Microsoft περιελάμβανε τρεις εκδόσεις για συσκευές IoT και έξι άλλες εκδόσεις των Windοws 10: Home, Mobile, Pro, Enterprise, Education και Mobile Enterprise. Στη συνέχεια, η Microsoft πρόσθεσε τα Windοws 10 S.

Υπάρχουν επίσης δύο ακόμα συνδρομητικές εκδόσεις των Windοws 10 για επιχειρήσεις, τα Windοws 10 Enterprise E3 και E5.windows 10

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS