ΑρχικήinetFacebook: έρχεται νέο UI στις κινητές συσκευές

Facebook: έρχεται νέο UI στις κινητές συσκευές

Οι εφαρμογές για κινητά του Facebook θα αποκτήσουν νέα εμφάνιση. Η πιο προφανής αλλαγή φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί στα σχόλια, τα οποία θα μοιάζουν πολύ περισσότερο με μια συνεχιζόμενη συζήτηση.Facebook

Η νέα εμφάνιση συμβαδίζει με τις πρόσφατες δοκιμές που πραγματοποιεί στο UI της επιφάνειας εργασίας το Facebook, οι οποίες εμφανίζουν τα σχόλια σαν ομαδικές συνομιλίες.

Η ιδέα προφανώς είναι να γίνουν σχόλια λίγο πιο ευανάγνωστα και να βλέπετε ευκολότερα ποιος απαντά άμεσα σε κάποιο άλλο άτομο.

Το Facebook μπορεί επίσης να προσπαθεί να κάνει τις συνομιλίες με τους ξένους λίγο πιο φιλικές. Η ομοιότητα του πλαισίου του κειμένου με αυτά από μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε σαν να έχετε κάποια προσωπική συνομιλία με τους συμμετέχοντες, αντί να απαντάτε σε τυχαίο διαδικτυακό νήμα.

Λιγότερο εμφανείς θα είναι οι αλλαγές στο News Feed.

Το Facebook θα χρησιμοποιεί μια πιο φωτεινή απόχρωση του μπλε για μια κάπως πιο αυξημένη συνολική αντίθεση χρώματος που θα κάνει τα κείμενα περισσότερο ευανάγνωστα.

Οι προεπισκοπήσεις των συνδέσεων είναι ελαφρώς μεγαλύτερες (θα καταλαμβάνουν ολόκληρο το πλάτος της οθόνης σας) και τα κουμπιά Like, Comment, and Share θα είναι κάπως μεγαλύτερα.

Όπως φαίνεται και αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση για τις επερχόμενες αλλαγές του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου, θα υπάρξουν επίσης και πολλά άλλα μικρά tweaks όπως ένα πιο εμφανές κουμπί “πίσω” αλλά και η δυνατότητα να δείτε πού θα σας πάει ένας σύνδεσμος πριν κάνετε κλικ σε αυτόν.

Το Facebook θα κυκλοφορήσει το νέο σχεδιασμό στο UI “τις ερχόμενες εβδομάδες.”

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS