ΑρχικήinetYouTube Audio Library κατεβάστε μουσική δωρεάν & νόμιμα

YouTube Audio Library κατεβάστε μουσική δωρεάν & νόμιμα

YouTube Audio Library: Μέχρι σήμερα γνωρίζετε ότι το YouTube είναι μόνο για να παρακολουθείτε βίντεο. Όμως είναι και ένα μέρος που διαθέτει δωρεάν μουσική, αρκεί να ξέρετε που να ψάξετε.

Ναι είναι μια από τις καλύτερες χρήσεις του YouTube, αφού σας επιτρέπει να κατεβάσετε δωρεάν και νόμιμα μουσική, για να τη χρησιμοποιήσετε σε κάθε είδους project.YouTube Audio Library

Η βιβλιοθήκη ήχου του YouTube ή YouTube Audio Library άρχισε να υπάρχει σαν κανάλι από το 2013 με 1.000+ δωρεάν μουσικά κομμάτια.
Το κανάλι σήμερα φιλοξενεί πάνω από πέντε χιλιάδες μουσικά κομμάτια ήχου υψηλής ποιότητας (στα 320 Kbps) και διάφορα ηχητικά εφέ με άδεια χρήσης.

Μπορείτε να συνδεθείτε στο κανάλι με το αναγνωριστικό σας στην Google για μια καλύτερη προβολή των κατηγοριών της συλλογής μέσω του Creator Studio – Create – Audio Library.

Καθώς θα κοιτάτε τις λίστες του καναλιού, θα συναντήσετε πολλά δημοφιλή κομμάτια. Η καρτέλα “Ηχητικά εφέ” ή “Sound Effects” είναι από μόνη της τεράστια. Το YouTube σάς επιτρέπει να κερδίσετε χρήματα από τα κομμάτια αυτά μέσω κάποιου project σας, αλλά μην ξεχάσετε να αναφέρετε τον καλλιτέχνη εάν δείτε το Creative Commons δίπλα σε κάποιο κομμάτι.

Κάθε πόρος για δωρεάν media είναι κάτι σαν χρυσωρυχείο. Όταν δε προέρχεται από την ίδια την Google, είναι σαν να κερδίζεις Jack Pot.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για περιορισμούς χρήσης στα αρχεία που θα κατεβάσετε και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μουσική σε οποιαδήποτε project σας.

Επισκεφτείτε το κανάλι από το παρακάτω link:

YouTube Audio Library

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS