ΑρχικήinetSamsung ενημέρωση firmware καταστρέφει smart TVs

Samsung ενημέρωση firmware καταστρέφει smart TVs

Μετά την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Note 8, και ενώ ο κόσμος πάει να ξεχάσει το εκρηκτικό Galaxy Note 7, η εταιρία από τη Νότια Κορέα, έκανε πάλι το θαύμα της.
Αυτή τη φορά, σειρά έχουν οι ιδιοκτήτες τηλεοράσεων της Samsung, καθώς η εταιρεία φέρεται να διέθεσε μια αναβαθμισμένη έκδοση firmware σε μια σειρά από έξυπνες τηλεοράσεις.

Τίποτα κακό ως προς την κίνηση της εταιρείας, μόνο που όσοι αναβάθμισαν το firmware κατέστρεψαν τη συσκευής τους, σε τέτοιο σημείο που μόνο κάποιος τεχνικός μπορεί την επαναφέρει σε πλήρη λειτουργικότητα.Samsung

Η ενημέρωση του firmware της Samsung είναι για τα πιο πρόσφατα μοντέλα της εταιρείας, όπως τα UE50MU6100KUE49MU7070 και MU6409.

Αυτό σημαίνει ότι όποιος διαθέτει ένα από αυτά τα μοντέλα και το έχει συνδέσει με το Διαδίκτυο θα πρέπει να αποφύγει τις ενημερώσεις, τουλάχιστον μέχρι να κάνει κάτι η εταιρεία. Προς το παρόν η Samsung δεν έχει αναφέρει κάτι, οπότε δεν είναι σαφές αν αποσύρει την συγκεκριμένη ενημέρωση.

Προς το παρόν οι πελάτες της εταιρείας που παραπονούνται στα forum ισχυρίζονται ότι στις περισσότερες περιπτώσεις οι τηλεοράσεις με την τελευταία ενημέρωση του firmware αδυνατούν να αλλάξουν το κανάλι και ορισμένες δεν ξεκινούν καθόλου, ενώ οι συσκευές παγώνουν με μια μαύρη οθόνη μετά την προβολή της οθόνης εκκίνησης της Samsung.

Εξακολουθούμε να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες από την εταιρεία της Νότιας Κορέας και θα ενημερώσουμε το άρθρο μόλις υπάρξει κάποια διευκρίνιση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS