ΑρχικήinetFocus Features δωρεάν ταινίες στο Facebook Live

Focus Features δωρεάν ταινίες στο Facebook Live

Η Focus Features ανακοίνωσε σήμερα ότι θα διαθέσει τρεις βραβευμένες ταινίες από τη βιβλιοθήκη της, για προβολή στο Facebook Live ως μέρος της εορταστικής εκδήλωσης Focus Fridays.

Η πρώτη εκπομπή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Αυγούστου το πρωί 4.00 (Παρασκευή 18:00 ώρα Ειρηνικού 25 Αυγούστου) και οι επόμενες δύο ταινίες τα δύο επόμενα Σάββατα. Οι ταινίες είναι οι: Motorcycle Diaries, η Constant Gardener, και η Eternal Sunshine of the Spotless Mind, με αυτή τη σειρά. Όλες θα μεταδοθούν ζωντανά από τη σελίδα “Focus Features” στο Facebook.Focus Features

Αυτό σηματοδοτεί μία από τις πρώτες περιπτώσεις που ένα στούντιο προβάλει δωρεάν ταινίες σε κοινωνικό δίκτυο.

Το Facebook Live είχε χρησιμοποιηθεί παλαιότερα για την αναπαραγωγή πειρατικών ταινιών. Το Facebook εισήγαγε πέρυσι ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται Rights Manager για να ανακαλύπτει αν τα βίντεο που ανεβάζετε προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα σε μια προσπάθεια να περιορίσει την πειρατεία.

Οι εκπομπές του Focus είναι μέρος της δεκαετούς επετείου του στούντιο.

Το στούντιο έχει ήδη πραγματοποιήσει και άλλους εορτασμούς, συμπεριλαμβανομένου ενός ειδικού πάνελ στο CinemaCon στο Λας Βέγκας και προβολές ταινιών στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS