ΑρχικήinetΈρχεται νέα ενημέρωση για τα Windows smartphones;

Έρχεται νέα ενημέρωση για τα Windows smartphones;

Αν και η Microsoft έχει εγκαταλείψει σχεδόν όλα τα Windows τηλέφωνα της εφόσον δεν θα λάβουν το Fall Creators Update, νέες αναφορές αποκαλύπτουν ότι θα κυκλοφορήσει μια νέα ενημέρωση που θα επιδιορθώσει αρκετά σφάλματα και θα εισάγει νέα χαρακτηριστικά.

Windows

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά είναι τα βελτιωμένα πακέτα emoji που υποστηρίζουν τις τελευταίες Unicode ενημερώσεις.

Αν και παλιότερα μόνο οι προνομιούχοι χρήστες του Windows Insider μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα νέα emoji, τώρα η Microsoft αποφάσισε να τα παρουσιάσει και στο ευρύ κοινό.

Το περίεργο την υπόθεσης είναι ότι η Microsoft δεν έχει κάνει ακόμα καμία ανακοίνωση σχετικά με τις νέες εισαγωγές στα τηλέφωνα της. Βέβαια, τελευταία γενικά τα smartphones δεν αποτελούν πρωταρχικό μέλημα της.

Αναφορικά με την νέα ενημέρωση, θα περιέχει νέα σνακ, δεινόσαυρους και δραστηριότητες, emojis που έχουμε ήδη συναντήσει στους υπολογιστές. Είναι προσβάσιμα μέσω του πληκτρολογίου αφής και του Emoji Panel. Να σημειώσουμε ότι έχουν τροποποιηθεί μερικά από τα πρωτότυπα emojis με βάση τις προτιμήσεις των χρηστών.

Επιπλέον, η νέα ενημέρωση προσφέρει υποστήριξη για το Chinese Lunar ημερολόγιο το οποίο επίσης έχει ήδη κυκλοφορήσει για υπολογιστές.

Σε αυτό το σημείο δεν είναι ακόμα σαφές πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει επίσημα η νέα ενημέρωση στα smartphones. Πάντως, το αρχικό σχέδιο όριζε τον συγχρονισμό των ενημερώσεων των κινητών με τους υπολογιστές. Τι σημαίνει αυτό; Το αρχικό πλάνο της Microsoft προέβλεπε οι νέες ενημερώσεις, όπως το Update Fall Creators, να κυκλοφορούν ταυτόχρονα σε υπολογιστές και smartphones. Όπως ήταν λογικό όμως, η μείωση του ενδιαφέροντος απέναντι στις κινητές συσκευές από τους χρήστες την έχει προβληματίσει με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει ούτε η ίδια ποια είναι η σωστότερη κίνηση.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS