ΑρχικήinetMX Linux 16.1 x64 Custom ISO από το SecNews

MX Linux 16.1 x64 Custom ISO από το SecNews

Το MX Linux, μια διανομή Linux βασισμένη στο σταθερό Debian. Η διανομή προήλθε από μια συνεργασία μεταξύ των κοινοτήτων του antiX και του MEPIS Linux που έχει σταματήσει να αναπτύσσεται.

Χρησιμοποιεί το Xfce ως προεπιλεγμένη επιφάνεια εργασίας, και είναι ένα λειτουργικό σύστημα που συνδυάζει μια κομψή και αποδοτική επιφάνεια εργασίας με απλές ρυθμίσεις, υψηλή σταθερότητα, σταθερή απόδοση και ελάχιστο αποτύπωμα. Με λίγα λόγια είναι μια αρκετά light διανομή που δεν θυσιάζει την ποιότητα..

Η διανομή προσφέρει μια λειτουργία που επιτρέπει την δημιουργία snapshot ISO. Τι είναι αυτό;
Η προσθήκη του λειτουργικού σας συστήματος μαζί με όλες τις ρυθμίσεις του σε μια εικόνα ISO που μπορεί να περαστεί σε ένα DVD, ή USB drive για την επανεγκατάσταση του συγκεκριμένου συστήματος!
Ναι, ένα άλλο είδος backup.

Για όσους δεν δοκίμασαν την διανομή, παρακάτω υπάρχει ένα custom ISO, από το σύστημα που χρησιμοποιώ.

Περιέχει προ-εγκατεστημένες αρκετές εφαρμογές αλλά και πολλά θάματα με επιπλέον εικονίδια για να μην ασχολείστε με την μορφοποίηση μιας νέας εγκατάστασης.

Στις επιπλέον εφαρμογές να αναφέρω το τελευταίο Skypeforlinux, Teamviewer, Google Chrome, Opera, Filezilla, Pinta, Geany, και πολλές άλλες ούτως ώστε η διανομή να λειτουργεί άψογα και με πολλές επιπλέον εφαρμογές αμέσως μετά την εγκατάσταση.

Το σύστημα είναι πλήρως ενημερωμένο με τα τελευταία πακέτα που υπάρχουν στα αποθετήρια της διανομής, και το ISO μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν Live ISO.

Να αναφέρω ότι το επίσημο ISO είναι στο 1GB, ενώ το custom που ανέβασα στο Google Drive φτάνει το 1.6GB.MX Linux

Το ISO και το md5 για την εξακρίβωση του αρχείου έρχονται σαν πακέτο .zip.

Όπως καταλαβαίνετε περιέχει γύρω στα 600MB επιπλέον αρχεία, χωρίς τις προσωπικές μου ρυθμίσεις και τους λογαριασμούς που αφαιρέθηκαν για ευνόητους λόγους. Έτσι μετά την εγκατάσταση με λίγα clicks θα μπορέσετε να έχετε ένα σύστημα που μοιάζει με τις παρακάτω εικόνες:

MX Linux

Λήψη MX Linux:

MX Linux Custom ISO

https://drive.google.com

Αν θέλετε τo αυθεντικό αρχείο μπορείτε να το κατεβάστε από την επίσημη σελίδα της διανομής:

https://mxlinux.org/download-links

torrent

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS