ΑρχικήinetSamsung: Δεν θα "σκοτώσουμε" τη μάρκα Note

Samsung: Δεν θα “σκοτώσουμε” τη μάρκα Note

Η Samsung λάνσαρε πρόσφατα το Galaxy Note 8 μετά την αποτυχημένη σειρά που ανακλήθηκε εξαιτίας των εκρηκτικών μπαταριών. Οι κριτικοί πρότειναν να αποσυρθεί αυτό το εμπορικό σήμα με δεδομένη την έλλειψη καινοτομίας σε αυτό το μοντέλο και το πόσο παρόμοιο είναι το phablet της σειράς  Galaxy S.

Note

Αλλά το μοντέλο Note είναι εδώ για να μείνει, δήλωσε ο επικεφαλής της κινητής τηλεφωνίας της Samsung Koh Dong-jin σε μια συνέντευξη και το πρόσφατα λανσαρισμένο Note 8 είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η επιχείρηση παραμένει αφοσιωμένη σε αυτή τη συσκευή.

Το Nοte 8 έρχεται με μια οθόνη 6,3 ιντσών, λίγο μεγαλύτερη από την οθόνη 6,2 ιντσών του Galaxy S8 +, και οι δύο με ανάλυση 1440×2960 pixels. Οι δύο συσκευές μοιράζονται την ίδια σειρά τσιπ (Snapdragon 835 και Exynos 8895), καθώς και την ίδια GPU.

Το Nοte, από την άλλη πλευρά έρχεται με το Samsung S Pen, μια εγκατάσταση διπλής κάμερας (η οποία χρησιμοποιεί φακό δανεισμένο από το S8), μνήμη RAM 6GB (όπως η έκδοση του S8 + της Νότιας Κορέας) και πολλές επιλογές αποθήκευσης έως 256GB. Επιπλέον, διαθέτει μπαταρία μόλις 3.300 mAh σε σχέση με τα  3.500 mAh του Galaxy S8 +.

“Οι απαιτήσεις των πελατών είναι διαφορετικές. Μερικοί θέλουν πάντα νέες δυνατότητες, ενώ άλλοι θέλουν ένα τηλέφωνο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δύο έως τρία χρόνια. Δεν είμαστε κολλημένοι στην ίδια την καινοτομία. Θα επιδιώξουμε την καινοτομία που μπορούν να αγκαλιάσουν πραγματικά οι πελάτες. Το Nοte 8 έχει επίσης αναβαθμιστεί με βάση έρευνες πελατών “, δήλωσε ο εκπρόσωπος όταν ρωτήθηκε για την έλλειψη καινοτόμων χαρακτηριστικών στο καινούριο Note.

Ο Koh Dong-jin δήλωσε ότι η Samsung θέλει να πουλήσει περισσότερες από 11 εκατομμύρια μονάδες Note 8, αν και παραδέχεται ότι η εταιρεία θα μπορούσε να προσαρμόσει τις αποστολές, επειδή εστιάζει και στο Galaxy S8. Η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία γνωρίζει πολύ καλά τη δυνατότητα των δύο συσκευών να κλέψουν ποσοστά η μια από την άλλη, ιδίως λόγω των ομοιότητων τους.

Αλλά στο τέλος, η μάρκα Note θα ζήσει, ανεξάρτητα από την κριτική, λέει ο επίσημος εκπρόσωπος της Samsung, οπότε να είστε σε εγρήγορση γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το Note 9 να λανσαριστεί το καλοκαίρι του 2018.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS