ΑρχικήinetWinDbg : το debug εργαλείο των Windowns έκανε γενικό λίφτινγκ

WinDbg : το debug εργαλείο των Windowns έκανε γενικό λίφτινγκ

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του WinDbg, του εργαλείου εντοπισμού σφαλμάτων για Windows, που είναι πολύ δημοφιλές στους προγραμματιστές και διαχειριστές των Windows που εργάζονται στη διερεύνηση και εντοπισμό σφαλμάτων.

WinDbg

Το νέο εργαλείο WinDbg είναι σήμερα υπό εξέλιξη και μόνο επιλεγμένοι χρήστες που τρέχουν τα Windows 10 Anniversary Update μπορούν να το εγκαταστήσουν από το Windows Store.

Η Microsoft δεν είχε ενημερώσει το WinDbg εδώ και χρόνια, και η χθεσινή έκδοση ήταν μια έκπληξη για τους περισσότερους χρήστες. Η νέα Preview έκδοση περιλαμβάνει δύο νέα χαρακτηριστικά και αλλαγές που σχετίζονται με το UI.

To νέo εργαλείο διαθέτει ένα πλήρως ανανεωμένο UI, το οποίο χρησιμοποιεί πλέον το κλασικό «Ribbon UI» ως ένας τρόπος για να εμφανίσετε τα μενού και τα κουμπιά, προσφέροντας μια απλούστερη χρήση στον χρήστη, παρόμοια με τη χρήση άλλων εφαρμογών που βασίζεται στο Ribbon, όπως το Office, Explorer, Outlook , και άλλα.

Μπορείτε να δοκιμάσετε και να δείτε αν έχετε επιλεγεί για να εγκαταστήσετε το νέο Preview εργαλείο WinDbg από αυτή τη σελίδα του Window Store. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την τρέχουσα σταθερή έκδοση του από εδώ.

Πριν από την εγκατάσταση της έκδοσης Preview, απλά να θυμάστε ότι έχετε να κάνετε με ένα εργαλείο που ακόμα αναπτύσσεται. Αν δεν είστε διατεθειμένοι να ασχοληθείτε με τα σφάλματα του WinDbg, είναι καλύτερα να περιμένετε μέχρι να βγει η σταθερή έκδοση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS