ΑρχικήHow ToPiktab : Επέκταση Chrome για εύκολη εύρεση δωρεάν σχεδιαστικών αντικειμένων

Piktab : Επέκταση Chrome για εύκολη εύρεση δωρεάν σχεδιαστικών αντικειμένων

Η επέκταση Piktab για τον browser Chrome θα σας βοηθήσει να βρείτε εύκολα τα αμέτρητα δωρεάν σχεδιαστικά καλούδια που υπάρχουν στο διαδίκτυο, όπως iconsets, UI kits, mockups, vector graphics, και πολλά άλλα.

Piktab

Αν είστε επίδοξος σχεδιαστής ιστοσελίδων ή εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα ή γενικότερα γραφίστας, τότε η επέκταση Piktab για τον Chrome θα σας παρουσιάσει εύκολα και γρήγορα τα νεότερα δωρεάν σχεδιαστικά αντικείμενα από όλο το διαδίκτυο. Η επέκταση αυτή τραβά όλα τα τελευταία freebies από καθορισμένη χρονική περίοδο, ταξινομημένα κατά χρονική στιγμή δημοσίευσης. Περιλαμβάνει μερικά μεγάλα sites με δωρεάν υλικό, όπως τα Iconfinder, Pixabay και Vecteezy (μεταξύ πολλών άλλων).

Στο παράθυρο των ρυθμίσεων της εν λόγω επέκτασης, μπορείτε να προσθέσετε νέες ιστοσελίδες που παρέχουν δωρεάν υλικό ή να αφαιρέσετε τις υφιστάμενες. Αυτό σας δίνει ακόμα περισσότερη προσαρμοστικότητα για να οργανώσετε τα καλύτερα freebies στο περιβάλλον της Piktab.

Από προεπιλογή, οργανώνει όλα τα freebies μαζί, αλλά μπορείτε να φιλτράρετε από τις παρακάτω προκαθορισμένες κατηγορίες:
Icons, Vectors, Texture, Video, Photo, PSD, Sketch, Mockup, UI Kit, Fonts, Tutorials, Other

Είναι μια αρκετά μεγάλη λίστα και μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε τις δικές σας πηγές με βάση αυτές τις κατηγορίες. Τα πάντα είναι οργανωμένα σε ένα τακτοποιημένο μικρό πλέγμα με λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθεσία και το είδος του περιουσιακού στοιχείου (φωτογραφία, Σετ εικονιδίων, κλπ).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάτε στην ιστοσελίδα της Piktab, όπου μπορείτε επίσης και να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την επέκταση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS