ΑρχικήinetΤο Plex για το Kodi, τώρα δωρεάν για όλους τους χρήστες

Το Plex για το Kodi, τώρα δωρεάν για όλους τους χρήστες

Το πρόσθετο Plex για το Kodi είναι τώρα διαθέσιμο δωρεάν, χωρίς να απαιτείται συνδρομή

Plex-Kodi-δωρεάν

Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, η Plex κυκλοφόρησε ένα νέο πρόσθετο για το Kodi, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες της Plex να έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν και να απολαύσουν το περιεχόμενό τους, απευθείας μέσω του Kodi. Ωστόσο, για να απολαύσει την υπηρεσία ο χρήστης, έπρεπε να είναι συνδρομητής στο Plex Pass, το οποίο κοστίζει 4,99 δολάρια το μήνα. Όμως όχι πια!

Η Plex ενημέρωσε σιωπηρά το add-on του Kodi, αφαιρώντας την απαίτηση για Plex Pass, κάνοντας έτσι τον διακομιστή πολυμέσων της μέσω του internet, εντελώς δωρεάν.

«Το πρόσθετο Plex για το Kodi δίνει στους χρήστες τις καλύτερες δυνατότητες και των δύο υπηρεσιών. Την προηγμένη προσαρμογή του Kodi home theater και την ομορφιά και την απλότητα του Plex για πρόσβαση σε οποιαδήποτε συσκευή, οπουδήποτε και οποτεδήποτε», δηλώνει ο ιστότοπος της εφαρμογής.

“Μια ειδική συσκευή που τρέχει το Kodi και το πρόσθετο Plex για το Kodi, σάς δίνει ένα ομαλό, διαμορφώσιμο τρόπο για να αναπαράγετε πολυμέσα στο δικό σας home cinema. Οι ρυθμίσεις AV Kodi  επιτυγχάνουν τελειοποίηση της αναπαραγωγής, για μια προσαρμοσμένη εμπειρία προβολής! ” Εξηγεί περαιτέρω.

Ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση στη συλλογή πολυμέσων σας που φιλοξενείται στο διακομιστή Plex Media μέσω της εφαρμογής Kodi, ορισμένες λειτουργίες εξακολουθούν να μην είναι διαθέσιμες, αν δεν έχετε συνδρομή. Για παράδειγμα, πρόσθετες λειτουργίες, όπως λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων ήχου, υποστήριξη πολλαπλών λογαριασμών χρηστών και γονικοί έλεγχοι, είναι προσβάσιμες μόνο αν έχετε συνδρομή premium pass.

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόσθετο Plex για το Kodi, από το χώρο αποθήκευσης των πρόσθετων, στον ακόλουθο σύνδεσμο.

http://bit.ly/2vPq45J

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS