Αρχικήinet12 Σεπτεμβρίου 2017 Η μέρα του iPhone

12 Σεπτεμβρίου 2017 Η μέρα του iPhone

12 Σεπτεμβρίου και ώρα iPhone X. Μετά από εκατοντάδες φήμες που ξεκίνησαν σχεδόν αμέσως μετά την παρουσίαση του iPhone 7 το 2016 ήρθε η μέρα του iPhone X το νέο, high-end μοντέλο της Apple. Σύμφωνα με αυτά που γράφονται η νέα συσκευή έρχεται με ένα νέο σύστημα Face ID αλλά και νέα Animoji- emoji που θα αντικατοπτρίζουν τις εκφράσεις του χρήστη.iPhone X

Τι δεν καταλαβαίνετε;

Για κάθε απορία σας, υπάρχουν χιλιάδες αναλύσεις από ειδικούς, που ενισχύουν τον μύθο του iPhone. Ειδικές σελίδες, ειδικοί τεχνικοί και αναλυτές συμφωνούν:

Έρχεται άλλη μια super duper συσκευή από την Apple, που κάθε χρόνο τέτοιο καιρό απαιτεί από τους φίλους της να της σκάσουν γύρω στα 1000 δολάρια, επειδή καταφέρνει να μετατρέψει μια επιθυμία σε ανάγκη.

Προβλέψεις για το σήμερα:

Οι fans της Apple θα κολλήσουν στις οθόνες του υπολογιστή του για να δουν την αποκάλυψη σε streaming κάποιας σελίδας που συλλέγει clicks. Μετά θα ακολουθήσει ολονύχτια δέηση για να δοξάσουν την εταιρεία από το Cupertino, και το θαύμα που είδαν.

Αμέσως μετά η μηχανή του marketing συνεχίζει με χιλιάδες δημοσιεύσεις παρουσιάσεις, crashing tests, tests αντοχής μπαταρίας, βούτηγμα της συσκευής στο νερό, ή και (το καλύτερο) tests αντοχής του iPhοne σε σφαίρες πυροβόλου όπλου.

Αν δεν κουραστήκατε, συνεχίζουν με συγκριτικά tests: iPhοne vs Samsung, vs Nokia, vs Huawei, vs Xiaomi.

Όλα τα παραπάνω ενισχύουν την διάθεση που τείνει να γίνει ανάγκη.

Αλήθεια γιατί θα πρέπει να αγοράσετε το νέο iPhοne X; Η ερώτηση δεν έχει ανάγκη από απαντήσεις δικαιολογίες, που ενισχύουν την απόφασή σας να τρέξετε σε ένα κατάστημα να του παραδώσετε την πιστωτική σας κάρτα.

Ειλικρινά, γιατί πρέπει να αγοράσετε το νέο iPhοne X; Για ποιο λόγο θα πρέπει να έχετε Face ID;

Γιατί το iPhοne X και όχι κάποια άλλη από τις πολλές αξιοπρεπέστατες συσκευές που κυκλοφορούν στη μισή τιμή;

Μόνο μην μου πείτε ότι θα αγοράσετε την νέα συσκευή για τα Animoji- emoji….

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS