ΑρχικήinetΗ Qualcomm ζηλεύει και βγάζει μαχαίρια κατά της Apple!

Η Qualcomm ζηλεύει και βγάζει μαχαίρια κατά της Apple!

Qualcomm: Εφόσον είμαστε λίγες ώρες μακριά από την παρουσίαση του νέου iPhone X, όλο και περισσότερες είναι οι εταιρείες που προσπαθούν να κλέψουν την λάμψη της Apple.Qualcomm

Μια από αυτές είναι η Qualcomm, η οποία ανοίγει πυρά κατά της Apple εξαιτίας μιας σειράς παραβιάσεων των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που διέπραξε η Cupertino την οποία μάλιστα όχι απλά υποχρεώνει να πληρώσει μια περιουσία αλλά και να καταργήσει την κυκλοφορία του iPhone.

Επιπλέον, για να τονίσει την ισχύι του Android οικοσυστήματος, η Qualcomm υπογράμμισε ότι πολλές από τις νέες διαθέσιμες λειτουργίες σε Google συσκευές βασίζονται στην δική της τεχνολογία καθώς και ότι το Galaxy S8 διαθέτει σύστημα διπλής κάμερας.

« Η Qualcomm Technologies έχει δώσει σημαντικές δυνατότητες παγκοσμίως στα Android, οι οποίες παραμένουν αποκλειστικά δικές της μέχρι σήμερα.» τόνισε χαρακτηριστικά η εταιρεία. Και συνεχίζει: «Οι εφευρέσεις της Qualcomm θέτουν τις βάσεις για πολλές τεχνολογίες και εμπειρίες στα smartphones. Το οικοσύστημα Android βασίζεται στις εφευρέσεις μας.»

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις  της εταιρείας όμως απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο πίνακας που δημοσιεύτηκε μαζί με τις δηλώσεις και υποτίθεται ότι θα αποδείκνυε τις καινοτομίες της εταιρείας περιλάμβανε διάφορα σφάλματα όπως το HTC One M7 ως το πρώτο μοντέλο που διέθετε σύστημα διπλής κάμερας.

Όταν διαπίστωσε το λάθος της, η Qualcomm όρισε ως συσκευές με τεχνολογία διπλής κάμερας τα HTC M8, Samsung Galaxy Note 8 και Galaxy S8. Και πάλι όμως, η μνήμη της φαίνεται να την απατά καθώς το Galaxy S8 δεν προσφέρει την συγκεκριμένη τεχνολογία.

Σε άλλα νέα, η Apple, χωρίς να δείχνει ιδιαίτερα ενοχλημένη θα παρουσιάσει σήμερα τρία διαφορετικά iPhone μοντέλα: iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS