ΑρχικήinetΥποδεχτείτε το επετειακό iPhone X με 3GB μνήμη RAM!

Υποδεχτείτε το επετειακό iPhone X με 3GB μνήμη RAM!

iPhone X: Η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει σήμερα τα νέα iPhone μοντέλα με μια τελευταία διαρροή να δείχνει ότι η εταιρεία δεν σχεδιάζει καμία νέα σημαντική αναβάθμιση όσον αφορά την μνήμη.iPhone X

Αν και ήδη το γνωρίζουμε, να υπενθυμίσουμε ότι οι νέες συσκευές θα ονομάζονται iPhone 8 (διάδοχος του iPhone 7), iPhone 7 Plus (ένα εξελιγμένο iPhone 7 Plus) και το iPhone X το οποίο αποτελεί το επετειακό μοντέλο που θα κυκλοφορήσει με τις πιο σημαντικές αναβαθμίσεις.

Ο προγραμματιστής Steve Troughton Smith αποκάλυψε ότι η Apple δεν σχεδιάζει καμία σημαντική αναβάθμιση RAM, με το iPhone 8 να διαθέτει μόλις 2GB ενώ τα iPhone 8 Plus και iPhone X, 3GB. Να υπενθυμίσουμε ότι τα μεγαλύτερα μοντέλα της iPhone 7 γενιάς, χρειάζονται 3GB μνήμη RAM λόγω του συστήματος διπλής κάμερας. Επομένως, δεν γίνεται παρά να μας παραξενεύει αρκετά το γεγονός ότι το iPhone 8 περιορίζεται σε μόλις  2GB.

Από την άλλη βέβαια, τα iPhones ποτέ δεν εστίασαν στην μνήμη RAM καθώς η Apple επικεντρώθηκε στην ενίσχυση του iOS βελτιώνοντας έτσι την απόδοση χωρίς την ανάγκη καλύτερου hardware.

Το iPhone X θα είναι εξοπλισμένο με μια κύρια κάμερα 12-megapixel στο πίσω μέρος με υποστήριξη 4K βίντεο.

Η selfie κάμερα θα είναι 7 megapixel με βίντεο 1080p και παρόλο που οι φήμες θέλουν να έρχεται με υποστήριξη 4k εξίσου, κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Από την άλλη πλευρά της όχθης, τα Galaxy S8 της Samsung έρχονται με 4GB μνήμη RAM ενώ η κορεάτικη έκδοση καμαρώνει με τα 6GB.

Η ώρα της αλήθειας όμως έχει φτάσει οπότε δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε πλέον για τίποτα. Να σημειώσουμε ότι οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS