ΑρχικήinetΟ «Πύργος» που θα οργανώσει τα gadgets σας

Ο «Πύργος» που θα οργανώσει τα gadgets σας

Τα τελευταία χρόνια, έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς πολλές διαφορετικές «βάσεις» για τα smartphone και τα ηλεκτρονικά μας gadgets, που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν έναν εύκολο και άνετο τρόπο φόρτωσης των συσκευών μας στο σπίτι ή στο γραφείο.

gadgets-Πύργος

Όταν μάλιστα διαθέτουμε ένα μεγάλο αριθμό gadgets, τότε η οργάνωση των καλωδίων που χρησιμοποιούμε για αυτά, μπορεί να είναι μεγάλο πρόβλημα εάν ο χώρος του γραφείου μας είναι περιορισμένος. Για αυτές τις περιπτώσεις, ο νέος αρθρωτός “Πύργος” φόρτισης και οργάνωσης ίσως είναι μια λύση που πρέπει να εξεταστεί.

Ο Πύργος είναι σε θέση να κρατήσει σχεδόν οποιοδήποτε gadget τσέπης ή wearable, το οποίο χρειάζεται φόρτιση.

Σε αντίθεση με τους κοινούς σταθμούς φόρτισης, ο Πύργος δεν θα περιορίσει τις συσκευές που μπορείτε να φορτίσετε ταυτόχρονα, με μικρό αριθμό θυρών. Ο επαναστατικός σχεδιασμός του σας επιτρέπει να προσθέσετε όσες θύρες χρειάζεστε. Η ομάδα πίσω από τη συσκευή, στοχεύει να κάνει αυτό το προϊόν το πιο χρήσιμο εργαλείο σας! Ο Πύργος διαθέτει εναλλάξιμες βάσεις για να ταιριάζει σε μια μεγάλη ποικιλία συσκευών, όπως ακουστικά, smartwatches, ηχεία, τροφοδοτικό κλπ.

Ο φορτιστής θα σταματήσει αυτόματα τη φόρτιση όταν η συσκευή σας είναι γεμάτη. Ο Πύργος διαθέτει μια ενδεικτική λυχνία για να σας δείχνει την κατάσταση φόρτισης. Και για εκείνους που είναι “ευαίσθητοι στον ύπνο”, διαθέτει μια ακόμα χρήσιμη επιλογή: κουμπί ακύρωσης του φωτός, που επιτρέπει στο χρήστη να συνεχίσει να φορτίζει τη συσκευή του ακόμη και όταν η φωτεινή ένδειξη του φορτιστή απενεργοποιείται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Πύργος φόρτισης και οργάνωσης, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Kickstarter.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS