ΑρχικήinetiPhone X, iPhone 8, Apple Watch & Apple TV: Η παρουσίαση

iPhone X, iPhone 8, Apple Watch & Apple TV: Η παρουσίαση

Ναι όπως αναφέραμε το πρωί, είναι η μέρα του iPhone, και μάλιστα του iPhone X. Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, άνοιξε την εκδήλωση παρουσίασης του νέου iPhone της Apple με ένα αφιερωμένο αφιέρωμα στον πρώην CEO Steve Jobs, στο κατάμεστο νέο θέατρο που φέρει το όνομα του Jobs.

Apple Watch

Οι πωλήσεις του Apple Watch, σύμφωνα με τον Cook, έχει αυξηθεί κατά 50 τοις εκατό σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Έτσι τώρα είναι το νούμερο ένα ρολόι στον κόσμο, ξεπερνώντας ακόμα και κολοσσούς, όπως το Rolex.

Η Apple παρουσίασε τρεις ενημερώσεις που αφορούν την καρδιά σε όλα τα Apple Watch της σειράς 3. Η πρώτη είναι μια βελτίωση στην εφαρμογή καρδιακού ρυθμού, την οποία μπορείτε να δείτε τώρα στην οθόνη του ρολογιού σας και για πρώτη φορά. Ένα δεύτερο νέο χαρακτηριστικό ειδοποιεί όσους δεν εμφανίζονται ενεργοί, αλλά έχουν αυξημένο καρδιακό ρυθμό. Και τέλος, το Watch Series 3 παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό, ένα εργαλείο που θα μπορούσε να προσφέρει έγκαιρη ανίχνευση της αρρυθμίας – ειδικά της κολπικής μαρμαρυγής, η οποία αποτελεί την κύρια αιτία καρδιακών επεισοδίων.

Ίσως η μεγαλύτερη ανακοίνωση όμως είναι ενσωματωμένη δυνατότητα κλήσεων. Ήταν μια πολύ-αναμενόμενη εξέλιξη, αλλά κανείς δεν ήταν σίγουρος για το αν παρουσιαστεί φέτος. Η συσκευή δεν απαιτεί δεύτερο αριθμό τηλεφώνου. Έτσι μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις από το Apple Watch σας, χωρίς το iPhone.

Μια άλλη νέα εξέλιξη είναι η Siri, η οποία μπορεί πια να μιλήσει και στο Apple Watch.

Αν και με επιπλέον νέα χαρακτηριστικά, το Apple Watch της σειράς 3 έχουν το ίδιο μέγεθος με τον προκάτοχό τους.

Οι τιμές: $ 249 για τη Σειρά 1, $ 329 για τη Σειρά 2 και $ 399 για τη Σειρά 3. Μπορείτε να προ παραγγείλετε στις 15 Σεπτεμβρίου και η παράδοση θα αρχίσει από τις 22 Σεπτεμβρίου.

Apple TV

Το νεότερο streaming box Apple διαθέτει μια σειρά αναβαθμίσεων που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης αλλά και για περιεχόμενο HDR 4k. Διαθέτει ένα A10X fusion chip, το ίδιο που τροφοδοτεί το iPad Pro. Έρχεται με απόδοση 2x CPU, 4x GPU και μια νέα έκδοση του tvOS για το boot.

Προς το παρόν, οι ταινίες που υπάρχουν στο iTunes (20th Century Fox, Lionsgate, Paramount) στα 4K θα είναι οι ίδιες με τις HD. Αν αγοράσατε πρόσφατα κάποια ταινία HD, η Apple θα την αναβαθμίσει δωρεάν στην έκδοση 4K.

Live sports, καλύτερη συνεργασία με Photos και HomeKit, καθώς και χιλιάδες παιχνίδια και εφαρμογές στο App Store ολοκληρώνουν την εμπειρία.

Η έκδοση των 32GB του Apple TV 4K θα κοστίζει $ 179, και $ 199 για τα 64GB.

iPhone 8 και 8 Plus και μετά το iPhone X

Το iPhone είναι αναμφισβήτητα αυτό που περίμεναν όλοι. Το iPhone 8 θα διαθέτει τρεις επιλογές χρωμάτων: το γκρι, ασήμι και ένα όμορφο νέο χρυσό φινίρισμα. Κάθε ένα από αυτά θα έχει ένα 50% βαθύτερο ενισχυτικό στρώμα, μικροσκοπικά σφραγισμένο για ακαθαρσίες και περισσότερη αντοχή στο νερό.

Το νεότερο iPhone της Apple τρέχει με chip A11 Bionic, έχει CPU 6-core με απόδοση 64 bit. Διαθέτει ένα 3-core GPU που χρησιμεύει για πολύ καλύτερη απόδοση σε παιχνίδια 3D και VR.

Για τους περισσότερους από εμάς, η κάμερα του smartphone αποτελεί επέκταση της καθημερινής μας ζωής, και όπως φαίνεται βελτιώνεται σε κάθε νέα έκδοση.

Η νέα ναυαρχίδα της Apple διαθέτει ένα νέο αισθητήρα στα 12-megapixel με προηγμένα έγχρωμα φίλτρα που παρέχουν καλύτερο κορεσμό χρωμάτων και βαθύτερα pixel με υψηλότερη δυναμική χρώματος.

Μια σουίτα νέων εργαλείων λογισμικού βελτιώνει τη Λειτουργία Πορτραίτου προσθέτοντας εφέ φωτισμού όπως σε στούντιο ή με φυσικό φως.

Το βίντεο αναβαθμίστηκε επίσης, και επιτρέπει τη λήψη βίντεο σε 4K με 240 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Ένα νέο γυροσκόπιο, και ένα επιταχυνσιόμετρο φέρνουν το AR στο iPhone. Η νέα GPU σε συνεργασία με το ARKit, αποδίδει γραφικά στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Η ασύρματη φόρτιση τώρα. Και τα δύο μοντέλα του iPhone 8 διαθέτουν την ασύρματη φόρτιση Qi. Ας περιμένουμε να δούμε πόσο θα κοστίσει ο φορτιστής….

Και τα δύο νέα iPhone διατίθενται σε εκδόσεις των 128GB και 256GB. Το πρώτο ξεκινά από $ 699, ενώ το Plus ξεκινά από $ 799. Θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ από την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου.

iPhone X

Όπως δήλωσε ο Tim Cook, είναι “το μεγαλύτερο άλμα από το αρχικό iPhone“.

Με μια λέξη, είναι πανέμορφο.

Είναι σχεδιασμένο να είναι ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη και έρχεται σε γκρι και ασημένιο χρώμα.iPhone X

Το iPhone X διαθέτει τη νέα οθόνη Super Retina. Είναι 5.8-ίντσες, με ανάλυση 2436×1125 και 458 ppi – η υψηλότερη πυκνότητα pixel σε iPhone, ever.

Η οθόνη OLED προσφέρει μεγάλη αντίθεση, είναι λεπτή και προσθέτει μερικά από τα καλύτερα αποτελέσματα από οποιαδήποτε συσκευή κυκλοφορεί.

Dolby Vision, 3D Touch και η αναλογία αντίθεσης 1.000.000:1 καθιστούν αυτή τη συσκευή απλά απίστευτη. Πίσω από αυτή την οθόνη υπάρχει μια λειτουργία αφύπνισης που σας δίνει έναν νέο τρόπο να ξυπνήσετε το iPhone σας, αφού το iPhone X δεν έχει πλέον κάποιο κουμπί Home. Η οθόνη του είναι από άκρη σε άκρη.

Όσο για το Siri, υπάρχει ένα μεγαλύτερο κουμπί στο πλάι για να το ξυπνήσετε ή μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε το “Hey Siri” για καλέσετε την ψηφιακή βοηθό με τη φωνή σας.

Τι γίνεται όμως με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων; Λοιπόν, δεν τον χρειάζεστε πια. Το αναγνωριστικό προσώπου ή Face ID είναι το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας. Δεν απαιτούνται πλέον δακτυλικά αποτυπώματα.

Κάθε φορά που κοιτάζετε το iPhone σας, ένας από τους πολλούς αισθητήρες που βλέπουν προς τα εμπρός σαρώνει το πρόσωπό σας και δημιουργεί ένα μαθηματικό μοντέλο σε πραγματικό χρόνο.

Όπως αναφέρθηκε το χαρακτηριστικό είναι αρκετά προηγμένο λόγο του νευρωνικού κινητήρα A11, που κυριολεκτικά σας δίνει ένα νευρωνικό δίκτυο στο τηλέφωνό σας. Είναι διπλού πυρήνα και μπορεί να εκτελέσει πάνω από 600 δισεκατομμύρια υπολογισμούς ανά δευτερόλεπτο.

Το Face ID θα σας γνωρίσει κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας, είτε φοράτε καπέλο είτε όχι, ή ακόμη και αν αφήσετε γενειάδα ή αποφασίσετε να φορέσετε γυαλιά.

Με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, η Apple ισχυρίζεται ότι οι πιθανότητες να ξεκλειδώσει η συσκευή σας είναι 1 στις 50.000, ενώ με το αναγνωριστικό προσώπου, το ποσοστό πήγε στο 1 προς 1.000.000.

Εφαρμογές όπως το Mint, το OnePassword και το eTrade θα δουλεύουν άψογα με το Face ID, όπως ακριβώς έκαναν και με τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σύμφωνα με την εταιρεία θα είναι το ταχύτερο τηλέφωνο στην αγορά.

https://www.youtube.com/watch?v=mW6hFttt_KE

Τα Animoji τώρα…. είναι emoji που χρησιμοποιούν AR για να κινηθούν ρεαλιστικά με τις κινήσεις του προσώπου σας.

Όσον αφορά τις κάμερες, το iPhone X διαθέτει δύο αισθητήρες των 12MP καθώς και τις ίδιες ρυθμίσεις και συντονισμό για χαρακτηριστικά AR και φωτισμού όπως και το iPhone 8.
Εάν ανησυχείτε για για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η Apple ισχυρίζεται ότι το iPhone X έχει δύο ώρες επιπρόσθετης διάρκειας ζωής από το iPhone 7.

Το iPhone X έρχεται σε δύο μεγέθη: 64GB, 256GB και η τιμή του ξεκινάει από τα 999 δολάρια.

Προ παραγγελίες από τις 27 Οκτωβρίου, και οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις 3 Νοεμβρίου.

https://www.apple.com/iphone/

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS