ΑρχικήinetΠαίξτε το Tom Clancy’s The Division δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο

Παίξτε το Tom Clancy’s The Division δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο

Το Ubisoft προσπαθεί να προωθήσει όσο περισσότερο γίνεται το Tom Clancy’s The Division και τους αφήνει όλους να παίξουν δωρεάν το παιχνίδι αυτό το Σαββατοκύριακο από τις 14 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Division

Το Tom Clancy’s The Division δεν πήγαινε και πολύ καλά όταν κυκλοφόρησε το 2016 αλλά πρέπει να πούμε ότι από τότε έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Η εταιρεία κυκλοφόρησε πολύ περιεχόμενο, με πολλές επεκτάσεις, εκδηλώσεις και κάθε είδους ενδιαφέροντα νέα.

Περαιτέρω, το Tom Clancy’s The Division έχει κυκλοφορήσει και ένα τεράστιο ανοιχτό Betas, με τη βοήθεια της κοινότητας έτσι ώστε να είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλουν οι παίκτες. Ακόμη έφτασαν μέχρι το σημείο να καλέσουν μερικούς από τους πιο εξέχοντες παίκτες πίσω στο στούντιο Massive Entertainment για να πάρουν την εισήγησή τους.

Μπορεί να πιστεύετε ότι τέσσερις μέρες θα αρκούν για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Είναι αλήθεια ότι οι παίκτες θα είναι σε θέση να ολοκληρώσουν την εκστρατεία για έναν παίκτη, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού συμβαίνει μετά τη λήξη της καμπάνιας.

Οι παίκτες θα μπορούν να λάβουν μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις και να συνεργαστούν για την καλύτερη πριγκίπισσα, για να μην αναφέρουμε ότι υπάρχει πάντα μια ακόμα αποστολή γύρω από τη γωνία. Τέσσερις μέρες θα χρησιμεύσουν μόνο για να προσελκύσουν τους ανθρώπους στον κόσμο του The Division.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι το σαββατοκύριακο για να κατεβάσετε το παιχνίδι. Είναι ένας μεγάλος τίτλος και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε, οπότε γιατί να μην ξεκινήσετε τώρα και να εξοικονομήσετε χρόνο την Παρασκευή. Επίσης, έχετε υπόψη σας ότι η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για παίκτες PC.

Το παιχνίδι θα είναι προσβάσιμο από τις 14 Σεπτεμβρίου, 7 μ.μ. CEST έως 17 Σεπτεμβρίου, 10 μ.μ. CEST. Επίσης, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είναι διαθέσιμη επίσης μια μεγάλη έκπτωση 60%. Τσεκάρετε τον επίσημο ιστότοπο για περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά οι προϋποθέσεις είναι ότι θα χρειαστείτε Uplay και έναν λογαριασμό. Αυτό είναι λίγο πολύ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS