ΑρχικήinetΓνωρίστε την εντυπωσιακή τρίτη γενιά Apple Watch

Γνωρίστε την εντυπωσιακή τρίτη γενιά Apple Watch

Η Apple χτες ανακοίνωσε την τρίτη γενιά Apple Watch η οποία θα ονομάζεται επίσημα Apple Watch Series 3 και έρχεται με μια σειρά βελτιώσεων υλικού καθώς και το ενημερωμένο watchOS 4.Apple Watch

Το νέο Apple Watch μοιάζει με τα υπάρχοντα μοντέλα, θετική είδηση για όσους έχουν ήδη αγοράσει ένα προηγούμενο μοντέλο καθώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ίδια λουράκια.

Η Apple έχει αναβαθμίσει τον αισθητήρα καρδιακού ρυθμού με BPM πληροφορίες που εμφανίζονται ακριβώς πάνω στην επιφάνεια του ρολογιού. Επιπλέον, πάνω στην επιφάνεια θα εμφανίζεται ο ρυθμός ανάπαυσης και οι πληροφορίες ανάκτησης.

Η νέα γενιά Apple Watch τροφοδοτείται από το watchOS 4 το οποίο θα κυκλοφορήσει τις 19 Σεπτεμβρίου για όλα τα υπάρχοντα μοντέλα.

Η μεγαλύτερη βελτίωση που έρχεται με τη νέα γενιά είναι η LTE υποστήριξη η οποία ουσιαστικά καθιστά το ρολόι εντελώς ανεξάρτητο από το iPhone. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι σε θέση να ξεκινάει και να απαντάει σε κλήσεις χωρίς σύνδεση.

Υπάρχουν αρκετές αναβαθμίσεις υλικού, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου τσιπ που καθιστά τη συσκευή 70% ταχύτερη, σύμφωνα με την Apple. Η Siri αποκτά νέες δυνατότητες και μπορεί να μιλήσει, γεγονός που ευθυγραμμίζει τη συσκευή με το iPhone όταν πρόκειται για ψηφιακό βοηθό.

Επίσης, η  Apple έχει αναπτύξει το δικό της chip για Bluetooth και ασύρματη συνδεσιμότητα, το λεγόμενο W2, το οποίο είναι 75% ταχύτερο και 50% πιο αποδοτικό.

Το Apple Watch έρχεται με ένα eSIM για εξοικονόμηση χώρου που επιτρέπει στην Apple να κατασκευάσει στο ίδιο μέγεθος την συσκευή με εκείνες της σειράς 2.

Η σειρά 3 έρχεται σε ένα νέο φινίρισμα από χρυσό αλουμίνιο, συν τα νέα λουράκια ως μέρος της συλλογής γυμναστικής της Nike. Υπάρχουν και νέα χρώματα των ζωνών, και όλα θα είναι διαθέσιμα από το Apple Store. Μια κεραμική έκδοση σε γκρίζο φινίρισμα εισάγεται επίσης εκτός από το λευκό που ξεκίνησε πέρυσι.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS