ΑρχικήinetΗ Microsoft ανακοίνωσε νέα χαρακτηριστικά για τα Windows phones

Η Microsoft ανακοίνωσε νέα χαρακτηριστικά για τα Windows phones

Windows 10 Mobile build 15250: Αν και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο νέο iPhone X της Apple, η Microsoft έχει ευχάριστα νέα για όσους χρήστες δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τα Windows τηλέφωνα τους.Microsoft

Το Windows 10 Mobile build 15250 το οποίο είναι διαθέσιμο στο Fast ring ως μέρος του Windows Insider προγράμματος φέρνει τρία νέα χαρακτηριστικά, θετικό γεγονός εφόσον όλες οι προηγούμενες εκδόσεις περιλάμβαναν διορθώσεις σφαλμάτων.

Δυστυχώς, για τους χρήστες που ήθελαν να δουν τα Windows 10 Mobile να εξελίσσουν περισσότερες λειτουργίες κατασκευασμένες για τους καταναλωτές, αυτές οι 3 νέες προσθήκες επικεντρώνονται εξ ολοκλήρου στην επιχείρηση. Άλλη μια επιβεβαίωση για την τύχη του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Ας αρχίσουμε με τα νέα χαρακτηριστικά του built.

Πρώτα απ ‘όλα, η Microsoft εισάγει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, ο οποίος καθιστά δυνατή την ενεργοποίηση ενός πιο περίπλοκου μηχανισμού ξεκλειδώματος για τα Windows 10 Mobile.

Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να επιβάλουν ένα πρόσθετο επίπεδο ασφαλείας μέσω μιας πολιτικής MDM. Αφού λοιπόν οι χρήστες παράσχουν τους κωδικούς τους, θα πρέπει να ολοκληρώσουν ένα επιπλέον βήμα για να ξεκλειδώσουν το τηλέφωνο, όπως για παράδειγμα την ενεργοποίηση μιας συνημμένης συσκευής.

Επίσης, η ασφάλεια της επιχείρησης ενισχύεται με περισσότερες βελτιώσεις του AppLocker, με βάση το feedback των πελατών. Έτσι, μέσω προειδοποιήσεων ενημερώνεται ο χρήστης για τις εφαρμογές που έχουν αποκλειστεί από τις πολιτικές απορρήτου.

«Βελτιώσαμε το UX και ενημερώσαμε το MDM SyncML που σχετίζονται με τις πολιτικές. Οι περιορισμοί εφαρμογής μπορούν να ρυθμιστούν είτε από το ApplicationManagement CSP είτε από το AppLocker CSP.» εξηγεί η Microsoft.

Τέλος, το built εισάγει βελτιώσεις VPN, όπως βελτιώσεις σε διακομιστή μεσολάβησης για το προφίλ UWP VPN, χρήση MMS που μπορεί να ενεργοποιηθεί όταν συνδέεται VPN, βελτιώσεις IKEv2 Sleep και Power και βελτιώσεις αξιοπιστίας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS