ΑρχικήinetΕλέγξτε την κατανάλωση της ενέργειας στο σπίτι σας

Ελέγξτε την κατανάλωση της ενέργειας στο σπίτι σας

Επιθυμείτε να βοηθήσετε το περιβάλλον και να μπορείτε να ελέγχετε την κατανάλωση ενέργειας στο σπίτι σας?

κατανάλωση

Γνωρίζετε ότι η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας είναι μέρος της λύσης, αλλά είναι δύσκολο να γνωρίζετε ακριβώς ποια πράγματα πρέπει να αποσυνδέσετε για να το πετύχετε. Ωστόσο ορισμένοι ειδικοί πάνω σε θέματα ενέργειας προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αυτό θέμα και έχουν ξεκινήσει ένα έργο στο Kickstarter που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να οπτικοποιήσετε τη  χρήση της ενέργειας στο σπίτι σας.

Το Glow είναι μια συσκευή επιτραπέζιου ελέγχου ενέργειας, που υπόσχεται να προβάλει άμεσα την κατανάλωση ενέργειας του σπιτιού σας, με τη βοήθεια ενός απλού αισθητήρα που τοποθετείται πάνω από τον ηλεκτρικό σας μετρητή. Επιπλέον δεν θα χρειάζεται να προσπαθείτε να δείτε μικροσκοπικούς αριθμούς στην οθόνη- Το Glow χρησιμοποιεί ένα όμορφο έγχρωμο φωτισμό για να δείξει αμέσως πόση ενέργεια χρησιμοποιείτε.

Επειδή το χρώμα είναι ένας από τους απλούστερους και ταχύτερους τρόπους επικοινωνίας, ολόκληρη η οικογένεια μπορεί να ελέγξει αμέσως τις μετρήσεις του Glow. Τα χρώματα δείχνουν μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο, που κυμαίνονται από ένα απαλό πράσινο όταν η κατανάλωση ενέργειας είναι υπό έλεγχο, σε ένα έντονο κίτρινο και κόκκινο όταν χρησιμοποιούνται μεγάλες ποσότητες ενέργειας.

Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε το Glow για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος σε χαμηλά επίπεδα, θέτοντας έναν προϋπολογισμό στην εφαρμογή, ώστε να μπορεί να σας ειδοποιήσει όταν η χρήση πλησιάζει το όριο σας.

Αν και δεν είμαστε τόσο σίγουροι για το πόσο δεοντολογικό είναι να χρησιμοποιούμε μια ηλεκτρική συσκευή για να ελέγχουμε τη χρήσης της ηλεκτρικής ενέργειας, η ιδέα πίσω από το Glow είναι σίγουρα καινοτόμος. Είναι ταυτόχρονα ένα tracker ενέργειας και ένα  στοιχείο διακόσμησης.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS