ΑρχικήinetΗ Google αντικαθιστά τα ελλαττωματικά Nexus 6P με Google Pixel XL

Η Google αντικαθιστά τα ελλαττωματικά Nexus 6P με Google Pixel XL

H Google αποφάσισε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα boot-loop που μαστίζει ένα μικρό ποσοστό συσκευών Nexus 6P αντικαθιστώντας τα με το καινούριο Google Pixel XL.Nexus 6P

Ακόμα και αν το Nexus 6P αποτελεί μια εξαιρετική συσκευή, ένας περιορισμένος αριθμός χρηστών έχει αναφέρει προβλήματα boot-loop που δεν επιλύθηκαν ούτε με την νέα ενημέρωση του. Το ζήτημα προέκυψε τον Δεκέμβριο του 2016 μετά την ενημέρωση Nougat και επηρέασε ένα μικρό ποσοστό χρηστών.

Η εταιρεία κατέστησε επίσης σαφές ότι το boot-loop προκαλείται λόγω σφάλματος του hardware οπότε δεν είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί.

Πληροφοριακά, το Nexus 6P αποτελεί την τελευταία συσκευή που κατασκευάστηκε από  third-party εταιρεία και συγκεκριμένα την Huawei.

Αυτό που καθιστά ενδιαφέρουσα την απόφαση της Google είναι ότι οι ιδιοκτήτες του Nexus 6P μπορούν να στείλουν πίσω τις ελαττωματικές συσκευές τους και να παραλάβουν ένα ολοκαίνουριο Google Pixel XL. Σε αυτό το σημείο να υπογραμμίσουμε ότι δεν αντιμετωπίζονται το ίδιο όλες οι περιοχές και δεν είναι εγγυημένο ότι θα λάβουν όλοι την αντικατάσταση.

Σύμφωνα με πηγές, μερικοί χρήστες έχουν λάβει αντικατάσταση με Pixel XL αλλά στο Ηνωμένο Βασίλειο, παραδείγματος χάρη, οι ελλαττωματικές συσκευές αντικαταστάθηκαν με ένα Nexus 6Ps καθώς υπήρχε ακόμα διαθέσιμο απόθεμα. Επίσης, στον Καναδά οι χρήστες παραλαμβάνουν το Google Pixel XL 32 Gb ακόμα και αν έχουν στείλει ένα Nexus 6P 128Gb. Μπορεί να μην είναι το καλύτερο deal που κάνατε ποτέ αλλά έστω παίρνετε ένα νέο τηλέφωνο.

Ορισμένες πτυχές μένουν ασαφείς. Συγκεκριμένα, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των αντικατεστημένων κινητών αλλά και ούτε για την εγγύηση. Μερικοί υποστηρίζουν ότι η εγγύηση επεκτείνεται ενώ άλλοι όχι.

Σε κάθε περίπτωση, εάν αντιμετωπίζετε boot-loop προβλήματα μπορείτε να στείλετε πίσω την συσκευή σας και να λάβετε μια νέα συσκευή.

Απ’ ότι φαίνεται, η Google θέλει οι χρήστες να ξεχάσουν αυτή την άτυχη στιγμή και αυτός σίγουρα είναι ένας καλός τρόπος να το κάνει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS