Αρχικήinet4 gadgets που θα σας βοηθήσουν να πάτε πιο εύκολα στη δουλειά

4 gadgets που θα σας βοηθήσουν να πάτε πιο εύκολα στη δουλειά

Ας το παραδεχτούμε. Οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε πρωινοί τύποι. Είναι δύσκολο να αποχωριστούμε τη θαλπωρή και την άνεση του κρεβατιού μας και να βγούμε στο δρόμο για να πάμε στη δουλειά. Ευτυχώς όμως υπάρχουν αρκετά νέα gadgets, που θα μας βοηθήσουν να αφήσουμε το ζεστό μας κρεβάτι και να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις της ημέρας μας.

Handpresso

gadgets

Ο πρωινός καφές, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να ξεκινήσουμε τη μέρα μας. Η καφετιέρα Handpresso, συνδέεται με οποιοδήποτε βασικό αναπτήρα αυτοκινήτου και παρασκευάζει εσπρέσο με το πάτημα ενός κουμπιού. Συνδέστε το, προσθέστε κόκκους ή σκόνη καφέ, ρίξτε λίγο νερό, πιέστε ένα κουμπί και έτοιμος ο εσπρέσο.

Samsung Galaxy Book

gadgets

Για όσους θέλουν να μεταφέρουν το γραφείο τους οπουδήποτε, έρχεται ένας υπολογιστής που βάζει πρώτα τον χρήστη. Διαθέτοντας έναν 7th Gen Intel® Core ™ i5 επεξεργαστή, το Galaxy Book 12 ” είναι η συσκευή ονείρου κάθε παραγωγικού ανθρώπου. Είτε το χρησιμοποιείτε ως φορητό υπολογιστή, είτε ως tablet, η Samsung το έχει κατασκευάσει έτσι, ώστε το Galaxy Book να μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε για οποιονδήποτε λόγο.

Rugged Cable

Το καλώδιο Rugged Cable από την Nomad, ξεπερνάει όλα τα άλλα συμβατικά καλώδια, με την ικανότητά του να ξεπερνάει κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο του. Από νερό μέχρι και βρωμιά, αυτό το καλώδιο έκτακτης ανάγκης είναι εξοπλισμένο με ένα χημικά ανθεκτικό περίβλημα PVC, που εξασφαλίζει ότι τίποτα δεν επηρεάζει την φόρτιση.

Σακίδιο Tylt Power

Ένα σακίδιο που φορτίζει ταυτόχρονα και τις συσκευές σας. Το Tylt Energi Pro Backpack είναι ένας κομψός τρόπος να μεταφέρετε τα πράγματά σας και να φορτίζετε τα gadgets σας ταυτόχρονα εν κινήσει. Είτε πρόκειται για tablet, PC είτε για τηλέφωνο, η ενσωματωμένη μπαταρία των 20.000 megahertz, εξασφαλίζει ότι δεν θα μείνετε από μπαταρία όταν τη χρειάζεστε περισσότερο.

Όταν η τεχνολογία γίνεται σύμμαχός μας, η καθημερινότητά μας (και το πρωινό ξύπνημα), μπορεί να γίνει πιο εύκολη!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS