ΑρχικήinetΗ Google λανσάρει τα Pixel 2 και Pixel 2 XL στις 4...

Η Google λανσάρει τα Pixel 2 και Pixel 2 XL στις 4 Οκτώβρη

Η Google έχει ορίσει μια ημερομηνία για το λανσάρισμα των Pixel 2 και Pixel 2 XL, και είναι πολύ πιο γρήγορα από ότι νομίζετε, στις 4 Οκτωβρίου.

Google

Μόλις δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση της νέας σειράς συσκευών της Apple, συμπεριλαμβανομένου του iPhone X, η Google αποφάσισε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανακοινώσει την κυκλοφορία του νέου Pixel 2. Είναι σχεδόν ένας μήνας πριν από την ημερομηνία της Apple, στις 4 Οκτώβρη.

Το Google Pixel 2 αναμένεται να κατασκευαστεί από την HTC και το Pixel 2 XL θα κατασκευαστεί κατά πάσα πιθανότητα από την LG. Και οι δύο είναι πολύ γνωστές εταιρείες και με εξαιρετική φήμη. Δυστυχώς, η Google έχει σιωπήσει σχετικά με τις λεπτομέρειες σχετικά με τις νέες συσκευές, αν και αρκετές διαρροές αποκάλυψαν κάποιες πληροφορίες.

Η Google δεν κατασκευάζει πραγματικά συσκευές Pixel για να ανταγωνιστεί τις άλλες εταιρείες, αν και συνήθως είναι πολύ καλές. Χρησιμοποιούνται κυρίως ως πρότυπο αναφοράς για το σύστημα Android, και δίνουν μια γενική κατεύθυνση για τη διαδικασία ανάπτυξης.

Το Pixel 2 XL έχει μικρότερο κάλυμμα και πιθανότατα θα διαθέτει οθόνη AMOLED 6 ιντσών. Μάλλον δεν πρόκειται να είναι πολύ διαφορετική από την προηγούμενη γενιά, καθώς η Google δεν είναι οπαδός των ριζικών αλλαγών στον σχεδιασμό.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η Google θα κάνει αυτά τα τηλέφωνα διαθέσιμα πολύ πριν από την Apple, αλλά η ιστορία μας διδάσκει ότι το λανσάρισμα θα καθυστερήσει σε ορισμένα μέρη του κόσμου.

Το σύντομο teaser που κυκλοφόρησε για το Google Pixel 2, θέτει όλες τις σωστές ερωτήσεις. Το πρώτο είναι “Τι συμβαίνει με την μπαταρία του τηλεφώνου μου?” και αυτό είναι τουλάχιστον ειρωνικό. Η εταιρεία άρχισε να αντικαθιστά τα παλιά τηλέφωνα Nexus 6P που είχαν προβλήματα μπαταρίας με το νεότερο Pixel XL.

Άλλες ερωτήσεις όπως “Γιατί το τηλέφωνο μου είναι χαζό?” και “Γιατί δεν το καταλαβαίνει το τηλέφωνο μου?” μπορεί να είναι έγκυρες, αλλά δεν είναι κάτι που οι άνθρωποι πραγματικά ψάχνουν online. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο, αλλά όλες οι ερωτήσεις είναι ρητορικές. Μην περιμένετε να λάβετε απάντηση μέχρι τις 4 Οκτωβρίου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS