ΑρχικήinetΝέο Sony PlayStation 4 Firmware 4.74! Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Νέο Sony PlayStation 4 Firmware 4.74! Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Θετικά τα νέα για τους gamers και συγκεκριμένα για τους fans του PlayStation 4 καθώς η Sony διαθέτει πλέον νέο firmware πακέτο το οποίο ονομάζεται 4.74 και βελτιώνει τη συνολική απόδοση της μονάδας. Με λίγα λόγια, έχουμε παρόμοια αναβάθμιση με την προηγούμενη PlayStation 4 Firmware 4.73 έκδοση.PlayStation 4

Επομένως, αν σκοπεύετε να βελτιώσετε ξανά το Play Station 4 σας ή απλά θέλετε η κονσόλα σας να τρέξει την πιο πρόσφατη έκδοση υλικολογισμικού, πρώτα πρέπει να αποθηκεύσετε το κατάλληλο αρχείο .PUP σε έναν υπολογιστή. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης (300MB) και πακέτου επανεγκατάστασης (850MB) για λήψη.

Στη συνέχεια δημιουργήστε ένα “PS4/UPDATE” path σε ένα FAT32-formatted USB stick, μεταφέρετε το firmware αρχείο εκεί. Μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των σημαντικών δεδομένων που αποθηκεύονται στην κονσόλα σας και συνδέστε το αφαιρούμενο USB stick στη μονάδα PS4.

Μόλις εισάγετε το πακέτο αναβάθμισης μεταβείτε στο Settings > System Software Update. Ακολουθείστε όλες τις οδηγίες που εμφανίζονται στη οθόνη σας και εφαρμόστε την έκδοση του νέου firmware στη κονσόλα σας χωρίς να διαγράψετε τα δεδομένα χρήστη ή να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις.

Όσον αφορά το αρχείο επανεγκατάστασης, κάντε επανεκκίνηση της κονσόλας, κάντε κλικ στη επιλογή “Initialize PS4 (Reinstall System Software)” και περιμένετε υπομονετικά μέχρι η συσκευή να ολοκληρώσει την εργασία.

Έχετε υπόψη ότι αυτή η μέθοδος διαγράφει όλους τους χρήστες, τα δεδομένα, τις ρυθμίσεις και οποιαδήποτε άλλα αρχεία βρίσκονται στην κονσόλα. Προσοχή λοιπόν!

Παίρνοντας μια ιδέα απ’ όσα διαβάσατε παραπάνω, κατεβάστε το νέο Sony PlayStation 4 Firmware 4.74 , εκτελέστε το και ελέγχετε συνεχώς τον ιστότοπο σας για να είναι μονίμως “updated one minute ago.”

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS