ΑρχικήinetΤο ηλιακό φωτάκι-Powerbank της HELIO

Το ηλιακό φωτάκι-Powerbank της HELIO

Στους απαιτητικούς ρυθμούς της σημερινής εποχής, το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να ξεμείνουμε από μπαταρία, την πιο ακατάλληλη στιγμή. Ένα ισχυρό Powerbank το οποίο μάλιστα έχει τη δυνατότητα να επαναφορτίζεται με το ηλιακό φως φαίνεται η ιδανική λύση.

Powerbank

Μία τέτοια συσκευή είναι η φορητή μπαταρία HELIO 5.200 mAh, η οποία είναι ικανή να φορτίζει τις περισσότερες κινητές συσκευές, action cameras και tablets.

Η HELIO σχεδιάστηκε με σκοπό την παροχή μιας εξαιρετικά αποδοτικής πηγής ενέργειας, καθώς και φωτός, αφού διαθέτει επίσης ένα ισχυρό ηλιακό φωτάκι. Είναι αυτό που χρειάζεστε για τις καθημερινές απαιτήσεις των συσκευών σας σε μπαταρία ή για την παροχή φωτισμού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

«Ένα Powerbank και ταυτόχρονα μια πηγή φωτός με εξαιρετικά αποτελέσματα. 100% Ηλιακή και αποδοτική. Η HELIO αποτελεί την ιδανική λύση για όταν βρίσκεστε στο δρόμο, στο πάρκο ή ακόμα και όταν κάνετε κάμπινγκ στην εξοχή. Βασίζεται σε μια απλή ιδέα,  τη δημιουργία ενός ηλιακού φωτός και μια πηγής ενέργειας που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για έκτακτες καταστάσεις και για ό,τι άλλο χρειάζονται οι άνθρωποι σε καθημερινή βάση. Η Makers4Good πιστεύει ότι όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στο φως και την ενέργεια. Γι’ αυτό, το 100% των κερδών της HELIO θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή προϊόντων φωτισμού και ισχύος σε άτομα με περιορισμένη πρόσβαση στον ηλεκτρισμό», δηλώνει ένας εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η Helio είναι τώρα διαθέσιμη για ανταλλαγή μέσω του Kickstarter με δωρεές που ξεκινούν από μόλις $ 45. Η κυκλοφορία της αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2017. Για πλήρεις προδιαγραφές και περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της καμπάνιας Kickstarter.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS