ΑρχικήinetWatch OS 4 GM: Είναι η καλύτερη επιλογή για το Apple Watch...

Watch OS 4 GM: Είναι η καλύτερη επιλογή για το Apple Watch σας;

Η επιλογή “Detect Gym Equipment” για το Watch OS 4 GM (gold master) που αποτελούσε την βασική λύση για τα προβλήματα της μπαταρίας στα προηγούμενα betas δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Θα δούμε λοιπόν μερικές βασικές συμβουλές για την βελτίωση της απόδοσης της μπαταρίας του ρολογιού σας.Watch OS 4 GM

Επειδή το  iOS 11 GM στο iPhone 7 Plus δεν έχει αφήσει ευχαριστημένους πολλούς χρήστες, ας δούμε τι μπορεί να φέρει το Watch OS 4 στο  Apple Watch (2) Nike Edition.

Αρχικά, η διαδικασία εγκατάστασης του Watch OS 4 GM είναι ομαλή.

Με το Watch OS 3 και το ρολόι σε συνεχή χρήση, στο τέλος της ημέρας η μπαταρία συνήθως φτάνει στο 60%. Με το  Watch OS 4 στη μέση της μέρας η μπαταρία φτάνει στο 50% και πέφτει σταδιακά κάθε λεπτό. Ακόμα και αν κλείσετε όλες τις εφαρμογές και επανεκτιμήσετε το ρολόι σας δεν αλλάζει κάτι.

Στο προηγούμενο Watch OS 4 beta υπήρχε η επιλογή “Detect Gym Equipment,” που όμως πλέον λείπει από την GM έκδοση.

Πως λοιπόν μπορείτε να βελτιώσετε την διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας;

  1. Απενεργοποιήστε την χρήση GPS. Στο iPhone μεταβείτε στο Settings – Privacy > location services > Apple watch faces -> Never.
  2. Απενεργοποιήστε τα νέα πρόσωπα Siri και αφαιρέστε τα από το ρολόι σας χρησιμοποιώντας το Watch app. Αν χρησιμοποιείτε κάποια από τις λειτουργίες αστρονομίας, απενεργοποιήστε τις. Αν και αυτό δεν σας βοηθάει θα χρειαστεί να κάνετε reset και να επανασυνδέσετε το ρολόι σας στο iPhone.
  3. Πάντα να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας για το iPhone σας καθώς έτσι θα δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας και για το ρολόι σας.
  4. Αποσυνδέστε το Apple Watch και κάντε κλικ στις ακόλουθες επιλογές του iPhone σας: General > Reset > Erase the Apple Watch Content and Settings.
  5. Επανασυνδέστε το Apple Watch και το iPhone σας και χρησιμοποιήστε το αντίγραφο ασφαλείας του ρολογιού σας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS