ΑρχικήinetΤοποθετήστε το κινητό σας κυριολεκτικά οπουδήποτε

Τοποθετήστε το κινητό σας κυριολεκτικά οπουδήποτε

Τον τελευταίο καιρό, φαίνεται ότι η ευελιξία και η δυνατότητα των πλοκαμιών του χταποδιού να πιάνουν οτιδήποτε, εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο της τεχνολογίας, από ρομποτικές λαβές μέχρι χειρουργικά εργαλεία που σχεδιάστηκαν με βάση αυτά.

κινητό

Το Tenikle είναι ένα χρήσιμο τεχνολογικό αξεσουάρ, ένα στήριγμα για κινητό που έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται παντού και έχει σχήμα πλοκαμιού καλαμαριού ή  χταποδιού, γεμάτο με βεντούζες. Για την ακρίβεια ο σχεδιασμός του είναι εξαιρετικά ιδιοφυής.

Κανένα σχήμα δεν είναι δύσκολο για αυτό το εύκαμπτο υλικό. Μπορεί να λυγίσει, να τυλιχτεί ή να «κολλήσει» σε οποιαδήποτε επιφάνεια χρειάζεστε για να στηρίξετε το τηλέφωνό σας, τη φωτογραφική μηχανή ή το GPS.

Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Tenikle. Χρειάζεστε ένα τρίποδο; Το Tenikle διαθέτει ένα ένθετο για να τοποθετήσετε την κάμερά σας ενώ στηρίζετε στα τρία εύκαμπτα πλοκάμια του. Χρειάζεστε ένα στήριγμα για το GPS; Οι βεντούζες του Tenikle κολλάνε δεξιά στο παρμπρίζ. Θέλετε μια βάση για να στηρίξετε το κινητό σας ενώ εσείς μαγειρεύετε; Το Tenikle μπορεί να λυγίσει γύρω από οποιοδήποτε αντικείμενο βρίσκεται κοντά σας. Συνδέστε τη συσκευή σας στο ελεύθερο πλοκάμι και έτοιμο.

Μην ανησυχείτε για το μέγεθος των συσκευών σας – οι βεντούζες μπορούν να συγκρατήσουν έως και 37 κιλά η κάθε μία.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ούτε για το πώς μπορείτε να το μεταφέρεται μέσα στην τσάντα σας – το Tenikle διπλώνει σε μια μικρή μπάλα και έτσι είναι ένα εκατομμύριο φορές πιο βολικό στη μεταφορά από ένα τρίποδο, ένα σέλφιστικ ή οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  http://kck.st/2x1ZH00

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS