ΑρχικήinetΠοιες συσκευές Motorola θα λάβουν το Android Oreo Update

Ποιες συσκευές Motorola θα λάβουν το Android Oreo Update

H Μotorola πρόσφατα κυκλοφόρησε μια λίστα που περιλαμβάνει όλες τις συσκευές της που θα λάβουν ενημέρωση Android Oreo.

Oreo

Η εταιρεία που ανήκει στην Lenovo δεν έχει αναφέρει πότε θα αρχίσουν να γίνονται οι ενημερώσεις και εστιάζει σε συσκευές που πωλούνται επίσημα στις ΗΠΑ. Το Oreo είναι η τελευταία έκδοση του Android που κυκλοφόρησε στις 21 Αυγούστου 2017. Η ενημέρωση κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για τις συσκευές Pixel και Nexus της Google.

Κατά την προετοιμασία της λίστας των συσκευών Motorola που λαμβάνουν ενημέρωση Android, η εταιρεία φαίνεται να έχει παραλείψει τα smartphones της σειράς Moto G4 και Moto G4 Plus που κυκλοφόρησαν το 2016 από τη λίστα. Λαμβάνοντας όμως υπόψη τη δημοτικότητα αυτών των συσκευών, θα υπάρχει προσαρμοσμένη ενημέρωση ROM διαθέσιμη στο φόρουμ προγραμματιστών XDA, ακόμη και αν δεν υπάρξουν επίσημες ενημερώσεις.

Η Λίστα των συσκευών Motorola που λαμβάνουν την ενημέρωση Android Oreo 8.0:

Moto Z2 Force Edition

Moto Z Play

Moto Z2 Play

Moto Z Παίξτε το Droid

Μοτοσικλέτα Z Force Droid

Moto Z

Moto Z Droid

Moto G5S Plus

Moto G5S

Moto G5 Plus

Moto G5

Moto X4

Εν τω μεταξύ, άλλοι κατασκευαστές έχουν επίσης επιβεβαιώσει ποιες συσκευές θα λάβουν ενημερώσεις Android 8.0. Η HTC αποκάλυψε πριν από λίγες εβδομάδες ότι τα HTC 10, HTC U Ultra και HTC 11 θα ενημερώνονταν με την Oreo. Τα One Plus 3 και 3T θα λάβουν επίσης Oreo ενημέρωση και αυτή θα είναι η τελευταία ενημέρωση που λαμβάνουν, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία. Η HMD Global έχει επίσης επιβεβαιώσει ότι τα Nokia 8, Nokia 3, Nokia 5 και Nokia 6 θα αποκτήσουν την ενημέρωση λογισμικού.

Το Android Nougat τρέχει αυτή τη στιγμή σε περισσότερο από το 15 τοις εκατό των συσκευών. Το Android Oreo θα φέρει μια αλλαγή επιπέδου συστήματος με την εισαγωγή του Project Treble, το οποίο θα απλοποιήσει τον τρόπο λειτουργίας των ενημερώσεων Android. Ας ελπίσουμε ότι το πρόβλημα κατακερματισμού στο Android θα επιλυθεί και οι ενημερώσεις θα φτάσουν πολύ πιο γρήγορα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS