ΑρχικήinetΤο 'Snooze' του Facebook θα κρύψει προσωρινά τους ενοχλητικούς φίλους

Το ‘Snooze’ του Facebook θα κρύψει προσωρινά τους ενοχλητικούς φίλους

Πόσες φορές δεν έχει τύχει κάποιος φίλος μας στο Facebook, να ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από τις διακοπές του σε κάποιο νησί ή από το καινούριο αυτοκίνητο που αγόρασε, καταντώντας αφόρητα ενοχλητικός;

Facebook

Το Facebook έχει επιτέλους μια λύση για αυτές τις περιπτώσεις! Δοκιμάζει ένα κουμπί “Snooze” το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να μην λαμβάνουν προσωρινά ενημερώσεις από άτομα, σελίδες και ομάδες, για χρονικές περιόδους 24 ωρών, εβδομάδων ή 30 ημερών.

Μπορούμε ήδη να ακούσουμε τα επιφωνήματα ανακούφισης από όλο τον κόσμο, καθώς εκατομμύρια φωτογραφίες γάμου, βίντεο με παιδάκια και ευχετήρια μηνύματα εξαφανίζονται από τις οθόνες!

Το χαρακτηριστικό, το οποίο δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή σε ένα μικρό μόνο τμήμα χρηστών, θα εμφανίζεται στο επάνω δεξιό μενού των αναρτήσεων. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν “Unfollow ή Snooze”, εκεί που πριν υπήρχε μόνο η επιλογή “Unfollow”.

“Δοκιμάζουμε νέους τρόπους για να δώσουμε στους ανθρώπους τον έλεγχο των News Feeds τους ώστε να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τις ιστορίες που θεωρούν πιο ενδιαφέρουσες”, δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Διαδίκτυο έχει πολλά σχέδια για αυτό το χαρακτηριστικό.

Το Facebook έχει προσπαθήσει κι άλλη φορά να σας προσφέρει έναν τρόπο να απαλλαγείτε από ενοχλητικούς φίλους. Το κουμπί “see fewer posts like this” αποτελεί μια παρόμοια αλλά πιο ασαφή επιλογή – δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιο βαθμό απομακρύνει κάποιον από τις ενημερώσεις που βλέπετε.

Το Snooze είναι μια παρόμοια, αλλά πολύ πιο συγκεκριμένη προσέγγιση για την απενεργοποίηση. Όμως, για το Facebook, οι χρήστες μπορούν να ακολουθήσουν τα άτομα ή τις ομάδες όταν το θελήσουν ξανά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS