ΑρχικήinetΤο Call of Duty: WW2 δέχεται beta αναβάθμιση για τα PCs

Το Call of Duty: WW2 δέχεται beta αναβάθμιση για τα PCs

Ευχάριστα τα νέα για εσάς τους gamers! Ένα νέο beta πακέτο αποκλειστικά για υπολογιστές πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτέμβριου 2017 για το την τελευταία έκδοση Call of Duty: WW2.Call of Duty: WW2

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Call of Duty ξεκίνησε από τους υπολογιστές αλλά σιγά σιγά μετανάστευσε στις κονσόλες παρά το περιορισμένο σύστημα ελέγχου. Επιπλέον, η Activision δεν ενδιαφέρθηκε μέχρι τώρα να προσφέρει στους χρήστες ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα dedicated servers για πλατφόρμες υπολογιστών.

Όπως και να έχει όμως τα πράγματα πλέον αλλάζουν για τους PC gamers καθώς πρόκειται να λάβουν μια ειδική beta έκδοση για το Call of Duty: WW2 on Steam.

Πολύ ευχάριστα τα νέα λοιπόν για τους χρήστες που μπορούν πλέον να ελέγχουν το παιχνίδι καθώς και τους servers πριν ξεκινήσουν να παίζουν.

Αν και δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τα παιχνίδια της  Activision και Sledgehammer, γνωρίζουμε ότι θα τρέχουν από τις 2 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 3 Οκτωβρίου οπότε υπάρχει αρκετός χρόνος για όσους θέλουν να εξασκήσουν τις ικανότητες τους στο παιχνίδι.

Όσον αφορά τις απαιτήσεις του συστήματος, απ’ ότι φαίνεται το Call of Duty: WW2 είναι βελτιωμένο χωρίς υψηλές απαιτήσεις συστήματος. Προφανώς, οι προγραμματιστές το κυκλοφόρησαν με τις ελάχιστες απαιτήσεις που απ’ ότι φαίνεται θα είναι αρκετές.

Ολοκληρώνοντας, το Call of Duty: WW2 θα είναι διαθέσιμο για preload πριν την κυκλοφορία του beta. Το γεγονός αυτό κρύβει και έναν κίνδυνό όμως καθώς πιθανότατα η αναπαραγωγή του beta να παρουσιάσει προβλήματα διακομιστή.

Μένει να δούμε λοιπόν, αν οι gamers θα μείνουν ευχαριστημένοι με την νέα αυτή αλλαγή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS