ΑρχικήinetΗ Samsung επιτρέπει την απενεργοποίηση της Bixby στο Galaxy S8

Η Samsung επιτρέπει την απενεργοποίηση της Bixby στο Galaxy S8

H Samsung αποφάσισε να ακούσει τις επιθυμίες των καταναλωτών και να επιτρέψει στους χρήστες την δυνατότητα απενεργοποίησης του κουμπιού Bixby στις συσκευές τους.Bixby

Για όσους πιθανότατα δεν γνωρίζουν, η σειρά S8 Samsung συνοδεύεται από ένα ειδικό κουμπί για την νέα ψηφιακή βοηθό του, την Bixby. Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα για ποιον λόγο η εταιρεία επέλεξε να δημιουργήσει την νέα βοηθό και αν έχει μακροπρόθεσμα σχέδια γι’ αυτή αλλά το κουμπί είναι εκεί χωρίς να μπορούν οι χρήστες να το απενεργοποιήσουν. Αυτό όμως πλέον άλλαξε.

Το ειδικό κουμπί διευκολύνει τους χρήστες οι οποίοι δεν χρειάζεται να λένε “Ok Google” για να ενεργοποιήσουν την ψηφιακή βοηθό. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι πολύ εύκολο να πατηθεί κατά λάθος ένα κουμπί συγκριτικά με το να πει κάποιος κατά λάθος “Ok Google”. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές ανούσιες ενεργοποιήσεις της Bixby.

Δεδομένου λοιπόν ότι τα άτομα που επιλέγουν να μην χρησιμοποιούν την ψηφιακή βοηθό είναι πολύ λιγότερα από εκείνα που την χρησιμοποιούν η κατάσταση άρχισε να γίνεται ενοχλητική.

Ένας τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος μέχρι τώρα ήταν να αντικαταστήσουν το κουμπί με κάποια άλλη ενέργεια που είναι πιο χρήσιμη. Απ’ ότι φαίνεται όμως  δεν ήταν όλοι πρόθυμοι να αλλάξουν την λειτουργία στο κουμπί του Galaxy S8 οπότε το επόμενο βήμα ήταν να επιτραπεί η απενεργοποίηση του.

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι οι εφαρμογές  Bixby και Bixby Home πρέπει να ενημερώνονται από το επίσημο κατάστημα. Δυστυχώς όμως η αναβάθμιση δεν είναι ακόμα διαθέσιμη σε όλες τις χώρες.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι χρήστες του high-end smartphone έχουν στα χέρια τους μια συσκευή με ένα νεκρό κουμπί που δεν χρησιμεύει σε κάτι. Όσο να ναι αυτό δεν είναι και πολύ θετικό για την Samsung.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS