ΑρχικήinetiOS 11: Προσθέτουν FLAC playback στα iPhone 7, 8 και iPhone X

iOS 11: Προσθέτουν FLAC playback στα iPhone 7, 8 και iPhone X

H Apple προσφέρει επιτέλους υποστήριξη για την αναπαραγωγή των αγαπημένων αρχείων ήχου FLAC στις iOS και Apple TV συσκευές με τις επικείμενες ενημερώσεις iOS 11 και tvOS 11.FLAC

Τα iOS 11 βρίσκονται μόνο τέσσερις μέρες μακριά και αποτελούν μια τεράστια ενημέρωση για τα iOS της Apple εφόσον θα εισάγουν αμέτρητες βελτιώσεις και νέες λειτουργίες μεταξύ των οποίων και η υποστήριξη αναπαραγωγής FLAC η οποία φαίνεται να υποστηρίζεται μόνο σε περιορισμένο αριθμό συσκευών.

Η Apple περιλαμβάνει την αναπαραγωγή FLAC στις τεχνικές προδιαγραφές των συσκευών iPhone 7 και iPhone 7 Plus καθώς και των πρόσφατα ανακοινωθέντων  iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X. Επομένως, φαίνεται ότι και το επερχόμενο tvOS 11 λειτουργικό σύστημα θα διαθέτει FLAC playback στην Apple TV 4K.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι τα iOS 11 θα επιτρέπουν την αναπαραγωγή FLAC ενώ παράλληλα θα μπορούν να αναπαράγουν MP3, Apple Lossless, Dolby Digital (AC-3), Dolby Digital Plus (E-AC-3), Protected AAC, AAC-LC, HE-AAC, HE-AAC v2, Linear PCM, AAX, AAX+, ενισχυμένο ακουστικό ήχο και ακουστικές μορφές 2, 3, 4 streams.

Οι ιδιοκτήτες του iPad Pro θα λάβουν FLAC playback μέσω της νέας ενημέρωσης. Δυστυχώς όμως οι ιδιοκτήτες των iPhone 6, 6 Plus και iPhone SE δεν θα έχουν την ίδια τύχη παρόλο που θα λάβουν την αναβάθμιση σε λειτουργικό σύστημα iOS 11 από τις 19 Σεπτεμβρίου.

Πάντως, μην περιμένετε από την Apple να προσφέρει FLΑC στο Apple Music ή το iTunes αλλά αν είστε λάτρης της μουσικής σίγουρα θα τα έχετε αποθηκευμένα σε κάποια μονάδα δίσκου οπότε σύντομα θα είστε σε θέση να τα ακούτε στο iPhone 7, iPhone 8 ή iPhone X.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS