ΑρχικήinetΕνημέρωση iTunes 12.7 με υποστήριξη για συγχρονισμό iOS 11 συσκευών

Ενημέρωση iTunes 12.7 με υποστήριξη για συγχρονισμό iOS 11 συσκευών

iTunes 12.7: Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του iPhone 8 και του iPhone X, η Apple κυκλοφόρησε μια νέα σημαντική ενημέρωση του δημοφιλούς iTunes music player με νέα χαρακτηριστικά και υποστήριξη για το iOS 11.iTunes 12.7

Κάθε φορά που κυκλοφορεί μια νέα έκδοση iOS , η Apple φροντίζει να εξοπλίζει τους χρήστες με αντίστοιχη ενημέρωση του iTunes  για να μπορούν να συγχρονίσουν τις συσκευές τους. Όπως ήταν αναμενόμενο το iTunes 12.7 είναι διαθέσιμο για Mac και Windows υπολογιστές με σκοπό να μπορούν να συγχρονιστούν με τις συσκευές που υποστηρίζουν iOS 11.

Η νέα ενημέρωση προσφέρει πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και αλλαγές.

Μερικές από τις αξιοσημείωτες αλλαγές  είναι η ενημερωμένη λειτουργία του Apple Music το οποίο πλέον σας επιτρέπει να ανακαλύψετε την μουσική που ακούνε οι φίλοι σας και να προσθέσετε την iTunes U συλλογή σας στο Apple Podcasts δημιουργώντας ένα προφίλ μέσω του υπάρχοντος λογαριασμού Facebook ή Instagram.

«Οι συλλογές του iTunes U αποτελούν πλέον μέρος των Apple Podcasts. Αναζητήστε και εξερευνήστε δωρεάν εκπαιδευτικό περιεχόμενο που παράγεται από κορυφαία σχολεία, πανεπιστήμια, μουσεία και πολιτιστικά ιδρύματα.» δήλωσε η Apple στις σημειώσεις κυκλοφορίας του iTunes 12.7.

Το iTunes 12.7 φαίνεται να αποτελεί αμφιλεγόμενο ζήτημα μεταξύ των χρηστών καθώς η Apple τους ενθαρρύνει να  χρησιμοποιούν το νέο App Store που είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό σύστημα iOS 11 για συσκευές iPhone, iPad και iPod touch αν θέλουν να συγχρονίσουν εφαρμογές ή ήχους κλήσεις που έχουν ήδη αγοράσει.

Με άλλα λόγια, το iTunes δεν σας επιτρέπει να συγχρονίζετε τις iOS εφαρμογές και ήχους κλήσεις σας στο iPhone, iPad ή iPod touch από το Mac ή το Windows PC σας. Αυτό συμβαίνει διότι η Apple έχει αφαιρέσει τη λειτουργία iOS App Store από το iTunes. Ωστόσο φαίνεται να μπορείτε ακόμα να κάνετε drag and drop τους προσαρμοσμένους ήχους κλήσης στη συσκευή σας στο iTunes.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS