ΑρχικήinetΝέα αναβάθμιση για την εφαρμογή Waze του iPhone

Νέα αναβάθμιση για την εφαρμογή Waze του iPhone

Οι οδηγοί σύντομα θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν το Spotify απευθείας από την εφαρμογή Waze στα iPhones τους

εφαρμογή

Αυτή η νέα ενσωμάτωση εφαρμογών iOS ανακοινώθηκε τη Δευτέρα. Επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν το Spotify απευθείας από το Waze, ώστε να μην χρειάζεται να μεταβούν από τη μία εφαρμογή στην άλλη.

“Δεν απαιτούνται ρυθμίσεις και δεν χρειάζονται πλέον οι ενοχλητικές διακοπές της εφαρμογής για να μπείτε στην άλλη”, δήλωσε το Waze σε ένα post στο blog του.

Η ενημέρωση καθιστά αδύνατο για τους οδηγούς (ή τουλάχιστον τους ανθρώπους που λένε στην εφαρμογή ότι οδηγούν) να ταξινομήσουν τις λίστες αναπαραγωγής Spotify ενώ το αυτοκίνητο βρίσκεται σε κίνηση.

Επιπλέον, οι λίστες αναπαραγωγής Spotify μπορούν τώρα να ρυθμιστούν στην αυτόματη αναπαραγωγή μόλις ξεκινήσει η πλοήγηση Waze, οπότε ο οδηγός δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την περιήγηση μουσικής όσο είναι στο δρόμο.

Φυσικά, οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα ενώ βρίσκονται στο Waze, να πουν στην εφαρμογή ότι είναι πεζοί, κάτι που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν να περιηγούνται στη μουσική τους, ενώ παράλληλα θα οδηγούν στον αυτοκινητόδρομο.

Η αλλαγή ξεκίνησε πριν από έξι μήνες για τα τηλέφωνα Android και η Waze λέει ότι “θα κυκλοφορήσει και για τους χρήστες του iOS τις επόμενες εβδομάδες”.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS