ΑρχικήinetLinux Mint 18.3 Sylvia με υποστήριξη Timeshift & HiDPI

Linux Mint 18.3 Sylvia με υποστήριξη Timeshift & HiDPI

Ο υπεύθυνος και δημιουργός του Linux Mint, Clement Lefebvre δημοσίευσε σήμερα ένα νέο μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο που αναφέρει μερικά από τα επερχόμενα χαρακτηριστικά του Linux Mint 18.3. Η νέα έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το φθινόπωρο.Linux Mint 18.3 Sylvia

Έτσι γνωρίζουμε ότι η κωδική ονομασία του Linux Mint 18.3 θα είναι “Sylvia”. Ο προγραμματιστής καυ δημιουργός του project ανακοίνωσε επίσης ότι η ομάδα ανάπτυξης αποφάσισε να προσθέσει ένα βοηθητικό πρόγραμμα αποκατάστασης συστήματος και θα ενσωματώσει το Timeshift, μια δωρεάν εφαρμογή που αναπτύχθηκε από τον Tony George.

“Το Timeshift είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που εστιάζει στη δημιουργία και την αποκατάσταση snapshots συστήματος. Είναι ένας πολύ καλός σύντροφος στο mintBackup που θα επικεντρώνεται στην διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων”, λέει αναφέρει ο Clement Lefebvre.

“Οι δύο εφαρμογές θα είναι εγκατεστημένες από προεπιλογή και θα αλληλοσυμπληρώνονται στο Linux Mint 18.3. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε με τον Tony για να βελτιώσουμε την μετάφραση και την ενσωμάτωση στο desktop.”

Ένα άλλο εργαλείο που θα ενθουσιάσει τους χρήστες της διανομής, είναι μια νέα έκδοση του Cinnamon που θα έρθει με Linux Mint 18.3 (Cinnamon 3.6) η οποία φαίνεται να έχει πολλές βελτιώσεις για οθόνες HiDPI (High Dots Per Inch). Το HiDPI θα είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή!

Το Cinnamon 3.6 φυσικά θα συμπεριλαμβάνει πολλές περισσότερες βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά σε επεκτάσεις αλλά και τον διαχειριστή αρχείων Nemo.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS