ΑρχικήinetΠοιο είναι το πιο δημοφιλές Steam παιχνίδι αυτή τη περίοδο;

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές Steam παιχνίδι αυτή τη περίοδο;

Το PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS κατάφερε να γίνει το πιο διαδεδομένο Steam παιχνίδι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ξεπερνώντας games που φαίνονταν ανίκητα.Steam

Αν δούμε εντελώς αντικειμενικά το PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, δεν γίνεται να μην αναφέρουμε ότι δεν αποτελεί καν έναν επιτυχημένο τίτλο. Καταρχήν, μιλάμε για ένα παιχνίδι που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα αλλά από την άλλη κάτι τέτοιο δε μας κάνει καμία εντύπωση για το Steam.

Επίσης, το παιχνίδι δεν έχει καλή εικόνα. Τα κινούμενα σχέδια είναι ασταθή, η ανάλυση θα μπορούσε να είναι καλύτερη καθώς και το περιεχόμενο θα μπορούσε να είναι πιο πλούσιο.

Γιατί λοιπόν ένα παιχνίδι που ακόμα βρίσκεται υπό επεξεργασία έχει κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία; Όλα λοιπόν οφείλονται στο gameplay και την συνολική εμπειρία που προσφέρει.

Οι προγραμματιστές ανακοίνωσαν ότι το παιχνίδι τους κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους από 1,34 εκατομμύρια παίχτες ταυτόχρονα. Μιλάμε  ουσιαστικά για ένα ποσοστό που ξεπέρασε εκείνο των DOTA 2 και Counter-Strike της πλατφόρμας.

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS για όσους τυχαίνει να μην γνωρίζουν είναι ένα Battle Royale παιχνίδι στο οποίο όλοι αγωνίζονται να παραμείνουν ζωντανοί σε ένα μικρό νησί. Οι παίχτες πρέπει αν βρίσκουν όπλα για να επιβιώσουν. Όλο το σενάριο τροφοδοτείται από ένα Unreal Engine 4, θετικό γεγονός καθώς δεν απαιτούνται σημαντικές δυνατότητες συστήματος.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο για πόσο καιρό ακόμα θα παραμείνει στη προσκήνιο αυτό το παιχνίδι, οι προγραμματιστές φροντίζουν να το ενημερώνουν συνεχώς με νέο περιεχόμενο.

Όπως συμβαίνει όμως σε κάθε τομέα έτσι και εδώ το PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS είναι το καλύτερο μέχρι να βρεθεί το επόμενο που θα το ρίξει από τον θρόνο του

Το Steam ως πλατφόρμα έχει αναπτυχθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια και μαζί της αναπτύσσονται αρκετά νέα παιχνίδια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS