ΑρχικήinetΟ ασύρματος φορτιστής τηλεφώνου που δεν χρειάζεται pad

Ο ασύρματος φορτιστής τηλεφώνου που δεν χρειάζεται pad

Μπορεί να βρίσκουμε συναρπαστική τη νέα τεχνολογία ασύρματης φόρτισης της Apple στο iPhone X. Συνειδητοποιούμε ωστόσο ότι οι ασύρματοι φορτιστές με pad, θεωρούνται παλιοί. Και χρειαζόμαστε ένα φορτιστή που να είναι πραγματικά ασύρματος.

φορτιστής

Μια νέα εταιρεία με βάση το MIT, η οποία ονομάζεται Pi, είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία της πρώτης στον κόσμο τεχνολογίας ασύρματης φόρτισης, η οποία φορτίζει το smartphone ή άλλες συμβατές συσκευές, σε απόσταση έως και 30,5 εκατοστών. Δεν χρειάζεται να έχετε pad φόρτισης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το τηλέφωνο ή το tablet πιο κοντά στη συσκευή Pi.

Η συσκευή χρησιμοποιεί την τεχνολογία φόρτισης Qi – που βασίζεται σε συντονισμένη επαγωγική ζεύξη – που είναι ενσωματωμένη στην Apple και σε άλλες ασύρματες συσκευές φόρτισης. Το Pi προσφέρει τη δυνατότητα για ασύρματη φόρτιση ευθυγραμμίζοντας το μαγνητικό πεδίο με τη συσκευή σας, χρησιμοποιώντας μια πατενταρισμένη τεχνολογία.

Το Pi θυμίζει ανεστραμμένο κώνο χωρίς κορυφή. Μπορεί να φορτίσει τέσσερις συσκευές (ή περισσότερες) ταυτόχρονα και να παρέχει μέχρι και 10 W ισχύ ανά συσκευή. Ωστόσο, αν προσθέσετε παραπάνω συσκευές θα φορτίζονται με πιο μειωμένη ισχύ.

Επίσης, λύνει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των pad φόρτισης. Μπορείτε να μετακινήσετε το τηλέφωνό σας όσο βρίσκεται πάνω στο pad και φορτίζεται.

Η τεχνολογία ασύρματης φόρτισης είναι συμβατή με μια ποικιλία συσκευών Android και Apple μέσω μιας θήκης φόρτισης που περιλαμβάνει τον συντονιστή δέκτη. Ο Διευθύνων Σύμβουλος John Macdonald έδειξε τις ικανότητες του Pi στο TechCrunch Disrupt  μαζί με τον CTO Lixin Shi.

«Το δύσκολο κομμάτι ήταν να υπολογίσουμε πώς μπορεί να γίνει η μαγνητική φόρτιση πιο ευέλικτη, για πολλαπλές συσκευές και να επεκταθεί η χρησιμότητά της. Χρειάστηκε παραπάνω ​​από ένας χρόνος για να ολοκληρώσουμε τα στοιχεία που το καθιστούν δυνατό», ανέφερε ο Shi σε μια δήλωση.

Ο ασύρματος φορτιστής Pi αναμένεται να κοστίσει περίπου 200$, όταν θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Μπορείτε να κάνετε κράτηση της συσκευής Pi στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Τα πρώτα 314 άτομα που θα κάνουν κράτηση θα δικαιούνται έκπτωση 50 $.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS