ΑρχικήinetΤο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θα χρησιμοποιεί Xbox 360 controllers

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θα χρησιμοποιεί Xbox 360 controllers

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ξεκίνησε να χρησιμοποιεί Xbox 360 controllers για τις περισκοπικές επιχειρήσεις καθώς στοχεύει να αντικαταστήσει με αυτά την πολύ πιο ακριβή επιλογή που χρησιμοποιούσε μέχρι στιγμής.Xbox 360

Όπως ήταν λογικό πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι τα χειριστήρια του Xbox 360 αποτελούν μια αμφιλεγόμενη λύση. Πρώτον, πιθανότατα να μην είναι αρκετά σύνθετα για να αντικαταστήσουν την ήδη υπάρχουσα επιλογή και δεύτερον μπορεί να μην είναι και τόσο αποτελεσματικά. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο λόγος επιλογής των controllers από ένα παιχνίδι είναι πολύ πιο περίεργος.

Πρέπει να αναλογιστείτε ότι το πλήρωμα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ αποτελείται από νέα άτομα που πιθανότατα έπαιζαν παιχνίδια που χρησιμοποιούσαν gamepad. Ακόμα όμως και αν κάποιος δεν έχει παίξει ποτέ στη ζωή του- γεγονός απίθανο- τα gamepads έχουν κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί ο καθένας να τα χρησιμοποιήσει.

Το Xbox 360 controller αποτελεί ένα πολύ αξιόπιστο gamepad με ανθεκτική κατασκευή και υλικά υψηλής ποιότητας. Αν και πλέον δεν παράγονται τα συγκεκριμένα χειριστήρια, η Microsoft έφτιαξε αρκετά ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα προμηθειών.

Το χειριστήριο βρίσκεται ήδη υπό δοκιμασία σε περισκόπια με ενσωματωμένες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Απ’ ότι φαίνεται τελείωσαν οι μέρες που τα χειροκίνητα περισκόπια χρησιμοποιούνταν από έναν μόνο άνδρα.

Αν αναρωτιέστε τι χρησιμοποίησαν μέχρι στιγμής, η απάντηση είναι joysticks ύψους 38.000 δολαρίων που λειτουργούν όπως εκείνα στα ελικόπτερα. Περιττό να αναφέρουμε ότι  χρειάζονται πολλές ώρες εκπαίδευσης για ένα άτομο μέχρι να μάθει να το χειρίζεται σωστά. Από το άλλη πλευρά το Xbox 360 controller είναι αρκετά φθηνό και χρειάζονται μόλις λίγα λεπτά για να μάθει κανείς να το χειρίζεται.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS